HOĆE LI DVOJICA VATRENIH USKORO ZAIGRATI NA OLD TRAFFORDU? / Ovog ljeta mogla bi se pisati povijest hr nogometa

Image
Foto: AFP

Engleski velikan silno želi veznjaka

23.5.2019.
10:39
AFP
VOYO logo

Nikada u povijesti niti jedan hrvatski nogometaš nije nosio dres engleskog velikana Manchester Uniteda. Kako ovih dana pišu mediji to bi se moglo promijeniti ovog ljeta. Mundo Deportivo objavio je da će United ići po IvanaRakitića, iako je Hrvat jasno dao do znanja da želi ostati u Barceloni.

Dio posla

S druge strane talijanska Gazzetta delllo Sport je objavila da je Inter ponudio Englezima 30 milijuna eura i IvanaPerišića za belgijskog reprezentativnog napadača RomeluaLukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

15.06.2018., Rusija, Kaliningrad - Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. Trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Kaliningrad uoci sutrasnje utakmice protiv Nigerije. Ivan Rakitic , Ivan Perisic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Dok se Rakitićev transfer čini neizglednim, ovaj drugo je nešto realniji. JoseMourinho u dva je navrata htio dovesti Vatrenog, ali mu se želja nije ispunila. Sada bi ga United lako mogao dovesti jer je njegov odlazak iz Intera sve izgledniji. Nekoliko puta je progovorio da mu je san zaigrati u Premier ligi. Pitanje je samo u kojem klubu će se to dogoditi. U siječnju je bio nadomak Arsenala, a pisalo se i o interesu Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo