Na velebnom stadionu / HNS dogovorio prijateljsku utakmicu protiv Meksika 27. svibnja u Los Angelesu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatskoj će to biti povijesna, prva utakmica na sjevernoameričkom kontinentu, nakon što je nastupala u Europi, Aziji, Africi, Australiji i Južnoj Americi

28.2.2017.
23:02
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija 27. svibnja će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Meksika u LosAngelesu na legendarnom stadionu MemorialColiseum, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS). 

Hrvatskoj će to biti povijesna, prva utakmica na sjevernoameričkomkontinentu, nakon što je nastupala u Europi, Aziji, Africi, Australiji i Južnoj Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je protiv Meksika, koji je trenutačno jedno mjesto slabije plasirana od "Vatrenih" na FIFA-inoj ljestvici, Hrvatska je 16., a Meksiko 17., igrala četiri puta. Nakon dvije pobjede Hrvatske u prijateljskim susretima tijekom devedesetih, Meksiko je upisao dvije pobjede na svjetskim prvenstvima - 2002. u Japanu (1-0) i 2014. u Brazilu (3-1).

Meksiko je već u niz navrata igrao u LosAngelesu, a na posljednjoj utakmici u ožujku 2015. godine protiv Ekvadora na tribinama MemorialColiseuma okupilo se 88.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku i Meksiko nakon tog prijateljskog susreta očekuju novi izazovi u kvalifikacijama za Svjetskoprvenstvo2018. u Rusiji. Hrvatska 11. lipnja igraju protiv Islanda, a Meksikance čekaju ogledi protiv Hondurasa i SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo