BACITE OKO NA LJESTVICU / Osijek može pobjedom protiv Šibenika preskočiti Rijeku, a Dinamo baciti Hajduk na 4. mjesto

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U nedjelju nas očekuju utakmice u kojima Osijek u Gradskom vrtu dočekuje Šibenik, a Dinamo na svom Maksimiru igra proiv Slaven Belupa

11.12.2021.
22:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Gorice iznenadili su vodeću momčad hrvatskog prvenstva i kao gosti svladali Rijeku na Rujevici s 2:1.

Gorica je povela u 64. minuti pogotkom Kristijana Lovrića. Na 2-0 je prednost gostiju povećao Iranac Younes Delfi u 76. minuti. Poraz Rijeke ublažio je Josip Drmić u 78. minuti. Riječani su od 34. minute igrali s igračem manje, kad je zbog drugog žutog kartona isključen Prince Ampem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva i Hajduk odigrali dramatičnu utakmicu u Zagrebu na Kajzerici, a rezultat je na kraju bio 3:3. Josip Elez Nikola Katić nespretnim su reakcijama pomogli Lokomotivi, zabili su svaki po jedan autogol i tako se večeras ni Splićani nisu proslavili.

Image
PORUKE MRŽNJE /

Odmah su sa tribina krenuli užasi, jeste li čuli što je Torcida pjevala usred Zagreba?

Image
PORUKE MRŽNJE /

Odmah su sa tribina krenuli užasi, jeste li čuli što je Torcida pjevala usred Zagreba?

Bjelica ide po prvo mjesto

U nedjelju nas očekuju utakmice u kojima Osijek u Gradskom vrtu dočekuje Šibenik, a Dinamo na svom Maksimiru igra proiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da je momčad Nenada Bjelice favorit u ogledu u Slavoniji. Osijek pobjedom može preskočiti Rijeku na tablici i vratiti se na prvo mjesto. Šibenik je u krizi, onoj financijskoj, igrači su štrajkali jer nisu dobili plaće pa im je to još uvijek dodatna psihološka prepreka uoči ove utakmice.

Nenadu Bjelici se vraćaju i neki važni igrači. Lončar, Žaper i Kleinheisler očekuju se u sastavu Osijeka od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici Dinama i Slavena ne treba trošiti puno riječi. Slaven je ove sezone praktički u borbi za ostanak u prvoj ligi, dok Dinamo mora u domaćem prvenstvu napraviti zaokret i brzo početi skupljati bodove. Istina, Modri imaju utakmicu manje od svih svojih konkurenata, no pobjedom protiv Farmaceuta mogu preskočiti Hajduk na ljestvici zbog bolje gol-razlike.

Bacite pogled na trenutno stanje na HNL tablici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo