HIGUAIN POHVALIO MANDŽUKIĆA: / 'Srdačno me dočekao, nikad nisam imao problema s napadačima'

Image

Juventus je danas predstavio svoje najskuplje pojačanje u povijesti, pred novinare je izašao Gonzalo Higuain, za kojega Stara dama mora Napoliju platiti čak 90 milijuna eura.

28.7.2016.
16:48
VOYO logo

"Proveo sam tri sjajne godine u Napoliju. Juventus je bio moj izbor, moja sadašnjost i budućnosti. Ovaj klub sam izabrao zbog pobjedničkog mentaliteta. Cilj je imati sjajnu sezonu. Juventus je za mene bio pravi izbori. Ovaj klub je stvoren da pobjeđuje.", kazao je u uvodu Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su već složili Juventusovu momčad u kojoj će u napadu zajedno igrati dva Argentinca, Higuain i Paulo Dybala.

Iz pričuve će svoju priliku čekati Mario Mandžukić. Naravno, ako ostane u Juventusu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić me sjajno dočekao u Juventusu. Srdačno smo se pozdravili. Pobjeđivat ćemo kao momčad. Nikad nisam imao problema sa suigračima u napadu", dodao je Higuain, uvjeren u nastavak uspješnog niza s Juventusom koji je osvojio pet naslova talijanskog prvaka za redom.", dodao je Higuain.

Loš odnos s De Laurentisom

"Došao sam ovdje kako bismo zajedno osvojili što više trofeja", kazao je argentinski napadač koji je spomenuo i Napolijevog predsjednika Aurelija de Laurentisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio više ni sekunde provesti u društvu tog čovjeka. Nikad nismo imali dobar odnos. Natjerao me na ovaj izbor", zaključio je Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok "crno-bijeli" dio Torina slavi Higuainov dolazak, trener Napolija Maurizio Sarri kritizirao je Argentinčev transfer.

"Higuain je sve razočarao. Nije me čak ni nazvao, očekivao sam barem to. Nije se ni pozdravio s igračima", izjavio je ogorčeni Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo