BITI ILI NE BITI / Hajduku prijeti najteži ždrijeb: Hrvatski klubovi saznali potencijalne protivnike u 3. pretkolu KL-a

Image
Foto: Pixsell

Ždrijeb će se održati u ponedjeljak u 14 sati, a prve utakmice trećeg pretkola su na rasporedu 4. kolovoza. Uzvrati se igraju tjedan dana kasnije

17.7.2022.
12:43
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski klubovi u Konferencijskoj ligi, doznali su širi popis klubova s kojima se mogu susresti u 3. kolu kvalifikacija.

Rijeka je jedini klub od naše trojke koji će u ždrijebu biti nositelj. Ako prođe Djurgardens, Riječanima u trećem kolu mogu na noge doći pobjednici iz dvoboja Kopera i luksemburškog Vaduza, albanske Vllaznije i rumunjeske Universitatea Craiove te rumunjskog Sepsija i slovenske Olimpije. Također, prijeti im bolji iz susreta moldavskog Petrocuba i albanskog Laciija te grčki Panathinaikos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina ovih klubova izgleda prolazno, a bilo bi dobro izbjeći grčkog velikana iz Atene.

Image
Marijan Buljat za RTL.hr /

Jedini je igrao za cijelu 'veliku HNL četvorku', Eduardo mu je slomio nogu, a evo čime se danas bavi

Image
Marijan Buljat za RTL.hr /

Jedini je igrao za cijelu 'veliku HNL četvorku', Eduardo mu je slomio nogu, a evo čime se danas bavi

Novi dalek put za Slavonce?

Osijek u slučaju da uspješno apsolvira 'misiju Kazahstan' neće biti nositelj i prema UEFA-inom popisu opet im prijeti put na daleke destinacije. Naime, mogu dobiti boljeg iz susreta između izraelskog Maccabi Tel-Aviva i azerbajdžanske PFC Zire, bugarskog Boteva i ciparskog Apoela. Osim toga mogu izvući boljeg iz okršaja rumunjskog FCSB-a i gruzijskog Saburtala te pobjednika dvoboja Gil Vicentea i austrijskog Wolfsberga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nominalno je najjači par ovaj posljednji no vjerujemo da bi Osječani izabrali bilo kojeg od navedenih protivnika samo da ne moraju putovati opet na daleki istočni rub Europe.

Test ozbiljnosti novog Hajduka

Ni splitski Hajduk nije nositelj u ovoj fazi te ih čeka težak ždrijeb. Mogu izvući boljeg iz ogleda portugalske Vitorije i Puškaš Akademije, litavske Suduve i danskog Viborga. Prijeti im i bolji iz dvoboja između Young Boysa i litavske Liepaje te belgijski velikan Anderlecht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da navijači Bilih priželjkuju boljeg iz okršaja Young Boysa i Liepeje, jer je to jedini način da u idućem krugu dođu do statusa nositelja. Ipak Young Boysi su najneugodniji protivnik kojeg se može dobiti u ovom slučaju. Splićani bi svakako željeli izbjeći i Anderlecht no nitko od navedenih neće biti 'plitak potok'.

Ždrijeb će se održati u ponedjeljak u 14 sati, a prve utakmice trećeg pretkola su na rasporedu 4. kolovoza. Uzvrati se igraju tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo