ŽENEVA ĆE GORJETI / 'Bili tići' su u finalu veći favoriti nego protiv Milana! A iz Hajduka su poslali važnu obavijest za sve navijače koji žele ići na utakmicu

Image
Foto: PIXSELL

Prodaja ulaznica za finale već je počela. Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, što je zapravo 15 eura

22.4.2023.
14:22
PIXSELL
VOYO logo

Juniori Hajduka u ponedjeljak će od 18 sati u Ženevi igrati protiv nizozemskog AZ Alkmaara u finalu Lige prvaka mladih i imaju priliku ispisati povijest splitskog kluba.

Ako je suditi prema kladionicama, mladi hajdukovci su u finalu favoriti, i to veći nego što su bili protiv Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tečajevi na pobjedu Hajduka u 90 minuta kreću se na 2.30, na AZ oko 3.00, a na remi oko 3.30. Koeficijenti da će Hajduk osvojiti trofej uglavnom su oko 1.65, a na AZ 2.10. Protiv Milana je tečaj na pobjedu Hajduka u 90 minuta iznosio oko 2.50, a na prolazak u finale oko 1.75.

Image
OVO GOVORI SVE /

Pobjeda 'bilih tića' još više dobiva na važnosti! Uz bok Messiju, Haalandu i Ronaldu svoje je mjesto pronašao i mladi hajdukovac

Image
OVO GOVORI SVE /

Pobjeda 'bilih tića' još više dobiva na važnosti! Uz bok Messiju, Haalandu i Ronaldu svoje je mjesto pronašao i mladi hajdukovac

Povoljne cijene ulaznica

Spektakularno finale htjet će gledati što više Hajdukovih navijača, a nakon što je momčad do trijumfa nad Milanom nosilo nekoliko tisuća navijača, očekuje se njihova još veća navala u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja ulaznica za finale već je počela, a one se mogu kupiti isključivo putem poveznice OVDJE. Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, što je zapravo 15 eura, a za djecu do 10 godina cijena je simbolično 1 franak.

Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, ali isključivo online. Fizička prodaja ulaznica kraj stadiona neće biti omogućena. Za navijače Hajduka osigurana je istočna tribina stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako do stadiona?

Kupnjom ulaznice osigurava se i korištenje javnog gradskog prijevoza u Ženevi od 11 sati (autobusi i tramvaji). Najbliža autobusna stanica stadionu je Stade de Genève. Najbliža tramvajska stanica stadionu je: Lancy-Bachet (tramvaj 18). Tramvaj 18 prometuje između željezničke stanice Geneva Cornavin i Lancy-Bachet. Vozni red autobusa i tramvaja možete provjeriti OVDJE.

Do stadiona se može doći i vlakom, ali prijevoz njime nije uključen u cijenu ulaznice. Najbliža željeznička stanica prema stadionu je Lancy-Bachet. Raspored vlakova možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hajduka poručuju: "Molimo sve navijače da koriste javni prijevoz s obzirom na to da je broj parkirnih mjesta oko stadiona ograničen."

Fan zona

Za Hajdukove navijače koji će prisustvovati finalnoj utakmici organizirana je fan zona, koja će biti smještena na južnoj strani stadiona, odmah pored ulaza za sektore namijenjene za navijače Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fan zona za Hajdukove navijače se zove "Village du soir", nalazi se na adresi Route des Jeunes 24, 1212 Lancy, a bit će otvorena u ponedjeljak od 14 do 20 sati. Pristupiti joj se može vlakom sa stanice imena "Lancy - Bachet".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo