GLAS S POLJUDA / Hajdukov trener oprezan prije Varaždina: 'Ako budemo dobri tamo bit će to važno i za četvrtak'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Iako je ostalo još tjedan dana do prvog europskog kola, konferencija za medije nije mogla proći bez da se dotaknu i tog velikog ispita

28.7.2022.
19:35
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je već dva tjedna bez utakmica dok ostali članovi velike četvorke igraju na dva fronta. Bili su nakon pobjede na otvaranju HNL-a protiv Istre bili na hlađenju, jer je Jadranski derbi odgođen na traženje Rijeke, a europske obveze počinju tek idućeg četvrtka.

Prije no što Splićani odu na noge Vitoriji ili Puškašu trebaju odraditi gostovanje u Varaždinu protiv novog prvoligaša u sklopu trećeg kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Težak izazov u 3. kolu /

Novi prvoligaš motiviran: 'Učinit ćemo sve da razveselimo naše navijače protiv Hajduka'

Image
Težak izazov u 3. kolu /

Novi prvoligaš motiviran: 'Učinit ćemo sve da razveselimo naše navijače protiv Hajduka'

'Dva tjedna pauze su previše'

"Dva tjedna bez utakmica su previše s obzirom na vremenske prilike. Jedva čekamo utakmicu u Varaždinu. Trebamo uhvatiti ritam, a za to nam trebaju utakmice svakog tjedna. Odigrali smo u ovom razdoblju dvije prijateljske utakmice, protiv Posušja i Solina. Rezultat u njima nije bitan. Možemo reći da su to bile četiri utakmice s obzirom da su igrali četiri različite postave. Bilo je dobrih, ali i lošijih stvari. To su bile trening utakmice, a prije jedne od njih odradili smo i jak jutarnji trening", na današnjoj konferenciji za medije konstatirao je Valdas Dambrauskas.

Strateg momčadi s Poljuda s puno opreza pristupa ogledu protiv novopečenog člana elitnog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sigurno neće biti lagan protivnik nikome '

"Često momčad koja uđe u prvu ligu dobro odradi sezonu. To je zbog pobjedničkog mentaliteta i zbog toga igrači napreduju, zbog želja za pobjedom. Mnogo igrača Varaždina ima iskustvo igranja u HNL-u. Protiv Slaven Belupa su bili malo nesigurni, ali su nesretno izgubili. U drugoj utakmici protiv Istre, uz sav respekt Istri, Varaždin je bio bolja momčad. Bili su organizirani, pokušali su dominirati. Sigurno neće biti lagan protivnik nikome", konstatirao je uvijek diplomatični trener Hajduka.

Iako je ostalo još tjedan dana do prvog europskog kola, konferencija za medije nije mogla proći bez da se dotaknu i tog velikog ispita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo ako budemo dobri u Varaždinu to će biti važno za četvrtak. Sigurno će i igrači imati motivaciju kako bi pokazali da zaslužuju igrati i u idućoj utakmici", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo