Težak izazov u 3. kolu / Novi prvoligaš motiviran: 'Učinit ćemo sve da razveselimo naše navijače protiv Hajduka'

Image
Foto: Pixsell

Trener Varaždina Mario Kovačević rekao je da se svi u ekipi vesele utakmici s Hajdukom.

28.7.2022.
12:04
Pixsell
VOYO logo

Nogometaše Varaždina u subotu očekuje domaća utakmica 3. kola  HNL-a protiv Hajduka, a trener Mario Kovačević na konferenciji za novinare u četvrtak rekao je da cijeni splitski klub, ali će dati sve da razvesele svoje navijače.

Utakmica Varaždina i Hajduka igrat će se u subotu od 21 sat, a u gradu veliko zanimanje za ulaznice. Varaždin je u prvom kolu kod kuće izgubio od Slaven Belupa pa potom pobijedio Istru u Puli. Hajduk je odigrao sami jednu utakmicu, također je slavio protiv Puljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Varaždina Mario Kovačević rekao je da se svi u ekipi vesele utakmici s Hajdukom, posebno nakon dobre igre i zasluženog pozitivnog rezultata protiv Istre.

Image
Talijani su bijesni /

Ultimatum Marku Pjaci: Čeka Dinamo, ali otkucavata mu sat

Image
Talijani su bijesni /

Ultimatum Marku Pjaci: Čeka Dinamo, ali otkucavata mu sat

"Znamo što Hajduk znači u hrvatskom nogometu. Veselimo se utakmici u subotu, svi pričaju o njoj, karte se dobro prodaju, imat ćemo pun stadion. Cijenimo Hajduk, ali igramo doma i dat ćemo sve od sebe da razveselimo naše navijače“, rekao je Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Hajduk nije samo Livaja

U varaždinskom sastavu vjerojatno neće biti ozlijeđenog Michelea Šege, koji je tek počeo s treninzima. No igrat će Tonio Teklić, sada igrača Varaždina, a nekada Hajduka. Rekao je da je zadovoljan u Varaždinu gdje je prihvaćen i od suigrača i od navijača.

"Drago mi je da su u Varaždinu prepoznali moj trud i rad. Zahvaljujem navijačima i nadam se da ćemo ih usrećiti u subotu. Čekamo Hajduk zadovoljni i sretni nakon pobjede Puli“, kazao je Teklić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Dodao je da, kad pričaju o Hajduku, svi spominju Marka Livaju.

"Uz Livaju Hajduk ima još devet igrača koji su fantastični. Ne smijemo se fokusirati na jednog-dva, nego na sve. Trener nas priprema i imam osjećaj da će bit dobro u subotu“, rekao je Teklić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo