Hajdukov trener iznenadio nakon derbija: Nisam uopće sretan

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Nakon podjele bodova na početku sezone treneri Dinama i Hajduka nisu bili previše zadovoljni.

12.7.2015.
21:59
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Derbi je opravdao ime derbija, bila je to prava utakmica, zanimljiva, puna tempa, pred ovakvom publikom bio je užitak igrati. Znali smo da je Dinamo jak, a vidjeli smo mlad, dobro organiziran Hajduk, rezultat je pošten", rekao je trener Hajduka Damir Burić i usporedio dvoboj s onim protiv Estonaca prije par dana:

"Dinamo nam nije dopustio da igramo i dominiramo, Dinamo ima brze igrače i morali smo biti pametni, suzbiti to, biti oprezni, a utakmica s Estoncima je sasvim drugačija, gdje smo mi mogli sprovesti što smo htjeli i u ofenzivi i u defenzivi. Žao mi je što u drugom dijelu nismo uspjeli sprovesti neke stvari koje sam im rekao u poluvremenu, nismo bili 'friški'. Ne znam je li to zbog utakmice u četvrtak, sedam sati vožnje u busu...Ja kad ulazim u utakmicu, idem je dobiti. Nisam uopće sretan, neću reći 'vau, bilo je 1:1', htio sam pobijediti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog publike otvaranje iz snova

Njegov imenjak Krznar na klupi Dinama je slično rezonirao:

"Složio bih se u ocjeni derbija: prije svega bila je lijepa atmosfera, pun stadion, tempo na nivou bez obzira na vrućinu. Hajduk je izuzetno organizirano stvorio blok na svojoj polovici, poveo, mi smo se konsolidirali, izjednačili, a u drugom poluvremenu imali smo blagu inicijativu, ali sa svega 2-3 šanse", rekao je Mamićev pomoćnik koji ga mijenja dok je u Remetincu i dodao."Isticao sam i prije utakmice da bi bilo suludo da smo u top formi za 1. kolo HNL-a i prvu europsku utakmicu. Bit ćemo u top formi za 20-25 dana., No, očekivao sam bolji, rastrčaniji Dinamo, ali rezultat nije izraziti neuspjeh."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krznar je prokomentirao pune tribine:

"Što se tiče publike, otvaranje lige bilo je iz snova! Prijašnjih godina za 25.000 gledatelja trebalo nam je 7-8 utakmica...", donosi Goal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo