HAJDUKOV NAJVEĆI PROMAŠAJ ZAVRŠIO KARIJERU S 27 GODINA: / 'Ne želim život provesti u invalidskim kolicima'

Image

Posljednjeg dana prijelaznog roka u ljeto 2019. Hajduk je predstavio vrlo zanimljivo pojačanje

16.4.2021.
15:35
VOYO logo

Peruanski napadač hrvatskih korijena IvanBulos, objavio je kraj karijere. Riječ je o 27-godišnjaku koji je prije dvije godina potpisao za jednogodišnji ugovor za Hajduk, ali je poslije tri mjeseca napustio Poljud bez da je upisao službeni nastup.

Image
NAVIJAČI 'UNIŠTILI' HAJDUKOV VELIKI TRANSFER-PROMAŠAJ NA ODLASKU: /

'Legendo, fala ti što si nan pokaza lipšu polovicu...'

Image
NAVIJAČI 'UNIŠTILI' HAJDUKOV VELIKI TRANSFER-PROMAŠAJ NA ODLASKU: /

'Legendo, fala ti što si nan pokaza lipšu polovicu...'

"Dolaskom Bulosa posljednjeg dana prijelaznog roka definirali smo momčad za buduće razdoblje. Riječ je o igraču s kojim ćemo dobiti na širini igračkog kadra u napadačkom dijelu momčadi. Željeli smo napadača koji je drukčiji profil i drukčijih karakteristika u odnosu na ono što imamo trenutno u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način”, najavio je svojevremeno sportski direktor Saša Bjelanović dolazak novog pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve pojasnio

"Tijekom svog boravka na Poljudu uspješno je prošao kroz proces oporavka, ali na koncu je dogovornom odlukom zaključeno kako je vrijeme za rastanak", riječi su kojim su mu se zahvalili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A evo što je Peruanac objavio povodom preranog završetka karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već nekoliko godina imam problema s desnim koljenom. Prošao sam pet operacija, a prije mjesec dana ponovno sam doživio ozljedu koja zahtijeva duži oporavak. Svi koji me znaju da sam radio i nemoguće kako bi iza sebe ostavio sve probleme. U posljednje vrijeme krenuo sam učiti za trenera misleći na dan kada više neću igrati nogomet. Nogomet je moja strast od rođenja. Imao sam priliku igrati u raznim klubovima u Europi, Južnoj Americi...igrao sam i za reprezentaciju. Najnovija ozljeda zahtijeva duži oporavak, a prognoze nisu ohrabrujuće. Analizirao sam cijelu situaciju s obiteljima, prijateljima, menadžerom i doktorom i zaključio kako moram završiti igračku karijeru. Ispred mene je cijeli život koji ne želim provesti u invalidskim kolicima", napisao je između ostalog na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo