REAKCIJE NAKON UTAKMICE / Jeste li skužili što je Hajduk izveo na Poljudu? 'Namjerno smo to napravili, oni nisu znali što će...'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Uzvrat je za tjedan dana u Kazahstanu

22.7.2021.
23:23
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u prvom su susretu 2. pretkola Konferencijske lige na Poljudu pred 11.141 gledatelja svladali kazahstanski Tobol sa 2:0. Strijelac oba gola bio je Marin Ljubičić (21', 53').

Splitska momčad je sjajno ušla u europsku sezonu, a debitirao je od prve minute i novopridošli veznjak Filip Krovinović koji je igrao do 75. minute. Nažalost, nije večeras mogao nastupiti Stipe Biuk koji se nije oporavio od ozljede u prošloj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PAMTIT ĆE OVU UTAKMICU /

Ljubičić raspametio navijače drugim golom, kad je lopta prešla crtu Poljud je eksplodirao, evo kako je to izgledalo

'Tek smo na pola puta'

Nakon utakmice oglasio se trener Hajduka Jens Gustafsson koji nije krio zadovoljstvo.

"Sretan sam jer su se navijači vratili, atmosfera je bila fantastična i sretan sam. Bilo je važni da ne primilo gol jer smo primili previše protiv Lokomotive. Izgledali smo dobro, čvrsto, imamo 2:0, ali tek smo na pola puta, idemo s dobrim osjećajem u Kazahstan", rekao je nakon utakmice Gustafsson za Arena Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se fokusiramo samo na utakmicu u nedjelju, moramo rasti i ova nam je utakmica u tome pomogla. Moramo nastaviti raditi i rasti, ali danas je bilo puno bolje nego protiv Lokomotive, bar individualno. Želim da se taj rast nastavi. Bilo je bolje nego što sam se nadao. U Splitu se priča uvijek o punom stadionu, nadam se da će nam navijači uvijek doći pomoći", zaključio je trener Hajduka.

'Svjesno smo im prepustili posjed'

Nakon utakmice oglasio se i veznjak Hajduka Josip Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta smo se uigravali u posljednje vrijeme, a kockice se sad slažu i mislim da će sve to doći na svoje. Mi znamo koliko vrijedimo. Svjesni smo da smo bolji, ali to trebamo pokazati, kao što smo večeras i napravili. Pustili smo im inicijativu u nekom trenutku jer smo znali da ne znaju baš kud će s loptom i tako smo ih iskontrirali", objasnio je Vuković.

Uzvrat je za tjedan dana u Kazahstanu. Pobjednik susreta Hajduk - Tobol u 3. će pretkolu igrati protiv boljeg iz ogleda ciparskog Apollona iz Limassola i slovačke Žiline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo