MAJKO MILA, PA OD KOGA JE TO HAJDUK ISPAO?! / Sad se posebno vide razmjeri blamaže Bijelih: Samo pogledajte što se Hajdukovom krvniku dogodilo u 3. pretkolu KL-a

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Žilina razvalila Tobol

12.8.2021.
21:05
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši slovačke Žiline u četvrtak su u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige razvalili na svom travnjaku kazahstanski Tobol sa 5:0 i s ukupnih 6:0 prošli u playoff fazu ovog natjecanja.

Image
OSIJEK ISPAO IZ EUROPE /

Hrabra partija bijelo plavih u Gradskom vrtu ipak nije bila dovoljna: Tek sad se vide razmjeri katastrofalne igre u Sofiji

Toliko o snazi Tobola

Toliko o snazi Tobola, kojeg splitski Hajduk nije mogao proći u srpnju, protiv kojeg je doživio blamažu, pravi šamar. Očekivao se u 2. pretkolu Konferencijske lige lagan prolazak Hajduka, posebno nakon što je u prvoj utakmici na svom terenu pobijedio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto toga, na uzvratu se dogodila jedna od najvećih blamaža Hajduka u Europi ikad i balon euforije u Splitu je puknuo nikad prije, čak priča nije dočekala niti Veliku gospu. Porazom 4:1 nakon produžetaka ispao je splitski sastav iz natjecanja od suparnika koji prosječnoj momčadi u dvije utakmice nije dao gol, a dobio ih je čak 6.

Žilina lovi minimalno 2.94 milijuna eura

Za spomenuti kako će Žilina za ulazak u Konferencijsku ligu, u natjecanje po skupinama iste, najvjerojatnije protiv Jabloneca i minimalno 2.94 milijuna eura nagrade od Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo