HAJDUK PRODAJE SVOG DRAGULJA: / Vlašić odlazi, odšteta se dijeli pola-pola

Image

Iako se nakon pobjede protiv Istre (2:0) trener Hajduka Joan Carrillo nije želio izjašnjavati o njegovom odlasku iz kluba, čini se da je Nikola Vlašić vrlo blizu transfera.

28.8.2017.
8:35
VOYO logo

HAJDUK DOMINANTNO DO POBJEDE PROTIV FENJERAŠA: Erceg i Vlašić slomili Istru 1961

Image
HAJDUK DOMINANTNO DO POBJEDE PROTIV FENJERAŠA: /

Erceg i Vlašić slomili Istru 1961

Image
HAJDUK DOMINANTNO DO POBJEDE PROTIV FENJERAŠA: /

Erceg i Vlašić slomili Istru 1961

Hajduk je ove godine svojim igrama najavio lov na trofeje, ali teško će pritom zadržati 19-godišnjeg ofenzivca koji je zasjao igrajući u kvalifikacijama Europske lige. Treba misliti i na financije, a prognoze su da bi Vlašić mogao otići za odštetu između sedam i osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku treba četiri milijuna eura da pokrije budžet

Kako piše 24 sata, transfer se dijeli na pola-pola. Pola klubu, pola igraču, iznad iznosa od tri milijuna eura, tako piše u Vlašićevom ugovoru.

Splitskom klubu ove sezone treba četiri milijuna od transfera kako bi se pokrio budžet. Na Poljudu su navijali za Perišićev transfer u Manchester United, jer bio od 50-ak milijuna eura koliko je Inter tražio za 28-godišnjeg Omišanina i bivšeg igrača u mlađim kategorijama Hajduka, "bijeli" zaradili milijun iz Uefina fonda solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdravio se s publikom

Na utakmici protiv Istre, Vlašić je bio strijelac s bijele točke, a prilikom zamjene, 20 minuta prije kraja utakmice, pozdravljao se s publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pričama oko transfera, spominje se Everton, ali Vlašić bi teško dobio radnu dozvolu jer nema nastupa za A-reprezentaciju), u pričama su još ruski i talijanski klub. Protiv Evertona su Vlašića gledali i skauti Milana.

Sve se čini da će prevagnuti priče o prodaji jer Nikoli sljedećeg ljeta istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo