Prva HNL /

Hajduk pobjedom u Osijeku najavio povratak dobrim rezultatima u proljetnom dijelu HNL sezone

Hajduku bodovi trebaju da bi se vratili tamo gdje misle da zaslužuju biti - u gornji dio ljestvice HNL-a

3.2.2019.
16:53
VOYO logo

Navijači i igrači Hajduka nakon loše jeseni mogli su se samo nadati ovakvom strartu proljetnog dijela sezone. U Gradskom vrtu svladali su s 0:1 Osijeka i tako najavili da će imati što reći ovog proljeća u Prvoj HNL.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, ali ne i bez prilika. Osiječani su dali Hajduku loptu u noge, no bili su opasni u brzim naletima. Tako je Boban u 10. minuti izbio sam pred vratara Hajduka Posavca, ali je mlako pucao pa to za golmana nije bio težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobru priliku imao je i Hajduk u 34. minuti susreta. Jairo je s nekoliko driblinga napravio dar-mar u domaćoj obrani, da bi dodao do Kalika koji nije iskoristio stopostotnu priliku. 

Hajduk je u drugo poluvrijeme ušao s pogotkom. Mijo Caktaš u 49. minuti odlično je reagirao na asistenciju Jaira nakon centaršuta i doveo Hajduk u predonst od 0:1 u gradskom vrtu. Mogli su "bili" i do većeg vodstva u 58. minuti. Mikulić je odlično pucao glavom, ali Henty je s crte izbio loptu te dao svojoj momčadi još malo nade u nastavku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nadom se ne osvajaju bodovi, već golovima. A Hajduku bodovi trebaju da bi se vratili tamo gdje misle da zaslužuju biti - u gornji dio ljestvice HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo