Odličan potez /

Nove sjajne vijesti za navijače Hajduka: Klub i Slovaci našli rješenje za veliki interes

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nove vijesti za navijače Hajduka uoči utakmice u Slovačkoj

8.8.2024.
14:41
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

U trećem pretkolu Konferencijske igre Hajduk odlazi u goste slovačkome Ružomberoku od 18:30. Stadion Ružomberoka ima mali kapacitet, nešto manje od 5000 mjesta, što je problem za navijače Bijelih. Hajduk je najprije dobio samo 250 ulaznica, a zbog velikog interesa navijača, mnogi su se bojali da se ne ponove ružne scene iz Žiline davne 2009.

Image
STANDARDIZACIJA /

Splićani u osjetljivom razdoblju: 'Najvažnije za Hajduk je da porodiljne rane prođe neokrznut'

Image
STANDARDIZACIJA /

Splićani u osjetljivom razdoblju: 'Najvažnije za Hajduk je da porodiljne rane prođe neokrznut'

Ipak nekoliko sati prije utakmice Hajduk je priopćio sretne vijesti za svoje navijače. Domaćini su dodijelili 140 ulaznica. Osim toga za navijače Bijelih koji u ostali bez ulaznica, a nalaze se u slovačkome gradu, bit će organizirana fan zona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica Ružomberok - Hajduk počinje u 18.30 sati, a nekoliko sati prije njenog početka na mjestu Hrabovo u Ružomberoku (na fotografiji) bit će organizirana fan zona za Hajdukove navijače koji pristižu u grad te ovim putem molimo naše navijače da se okupe na navedenoj lokaciji odakle će biti prepraćeni do stadiona.

Dodajmo kako smo postigli dogovor s domaćinom o dodatnom puštanju dodatnog kontingenta od 140 ulaznica za naše navijača na gostujućem sektoru. HNK Hajduk odrekao se svojih VIP ulaznica te zahvaljujemo domaćinu koji je te ulaznice pristao prenamijeniti u ulaznice za gostujući sektor na kojem će biti smješteni naši navijače", stoji u objavi Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će 500 ulaznica zadovoljiti apetite hajdučkih navijača, premda bi se još ulaznica za tren prodalo da dođu prodaju. Slovačka policija ne dozvoljava gostujućim navijačima da kupe ulaznice za domaće tribine. SLovaci su proglasili utakmicu visokorizičnom, no ako navijači poslušaju upute kluba trebalo bi sve proći mirno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike