STANDARDIZACIJA /

Slavni splitski nogometni as Zoran Vulić: 'Najvažnije za Hajduk sad je da porodiljne rane prođe neokrznut'

Image
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

'Hajduku je sad na početku sezone najvažnije i primarni cilj stablizirati i standardizirati momčad, uz pozitivan rezultat'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

8.8.2024.
10:11
Zvonimir Barišin/PIXSELL
VOYO logo

Zoran Vulić, bivši trener Hajduka u pet mandata (tri ako se pita njega, jer su dva bila kratka), proslavljeni nekadašnji igrač splitskih Bilih, tvrdi kako je "najvažnije da porodiljne rane prođu neokrznute, pa će na kraju za Hajduk sve biti u redu".

Image
Zakompliciralo se /

Hajduk stigao u Slovačku u kasnim satima: Poznato na koje igrače Gattuso neće moći računati

Image
Zakompliciralo se /

Hajduk stigao u Slovačku u kasnim satima: Poznato na koje igrače Gattuso neće moći računati

Hajduk od 18.30 igra svoju treću euro utakmicu u kvalifikacijama za skupinu Konferencijske lige. Suparnik u gostima je MFK Ružomberok, slovački predstavnik iz grada Ružomberoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem jedan dobar rezultat koji daje veće šanse Hajduku u Splitu za prolaz. Na papiru je Hajduk puno kvalitetniji, puno jači, ali jednostavno ponekad onaj bolji na papiru ne dobije. Možemo samo pogledati, imamo svježi primjer sad Armenaca i Grka, tako da nogomet piše iznenađenja i obrate. Papir drži vodu ako igrači svoju kvalitetu pokažu na terenu", govori Zoran Vulić i dodaje:

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

"Hajduku je sad na početku sezone najvažnije i primarni cilj stablizirati i standardizirati momčad. Hajdukova momčad još nije standardizirana niti uigrana i taj period sezone, ovaj uvodni, zna biti osjetljiv i nezgodan. Mogli smo sve navedeno vidjeti u prve tri utakmice Hajduka ove sezone. Bože moj, rezultat je pozitivan i to je najbitnije, uz stabilizaciju i standardizaciju prve momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli se tek uštimavaju, ali simpatizeri Hajduka su nestrpljivi...

"Rezultat za sad ne trpi i dok se ekipa uštimava, dobro bi bilo da tako ostane. Kad digne formu Perišić, kad Rakitić uhvati konce jer je tek došao, tu je i Livaja, onda se imamo pravo nadati najvećem. Imamo jako kvalitetnu momčad i treba malo vremena za uigrati. Sad imamo neophodno iskustvo i znanje, ono što nam je možda prošle sezone u pojedinim utakmicama nedostajalo. Nadam se dobrom za Hajduk", zaključio je Zoran Vulić.

POGLEDAJTE VIDEO: Što nas čeka u novoj sezoni HNL-a, tko je trenutno bolji - Dinamo ili Hajduk? 'Bit će uzbudljivije nego prošle sezone'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo