HAJDUK NEOČEKIVANO PORAŽEN U GABELI: / Istoimeni domaćin bolji od pomlađenog Kopićevog sastava, Bili primili dva gola u četiri minute

Image
Foto: PIXSELL

U drugom polufinalu Sutjeska je sa 1-0 pobijedila Zrinjski, tako da će Splićani igrati u subotu u 13 sati za treće mjesto

2.2.2018.
17:39
PIXSELL
VOYO logo

U polufinalnom dvoboju Memorijalnog turnira Andrije Ankovića Hajduk je poražen od domaćina GOŠK-a iz Gabela sa 2-1. Trener Željko Kopić dao je priliku mlađim igračima i igračima iz drugog plana što se osjetilo i na rezultatu. Priliku je dobio i povratnik u redove splitske momčadi, Mijo Caktaš.

Splićani su bili bolja momčad sve do 76. minute kada je za vodstvo domaćina pogodio Nardin Mulahejsinović. Samo četiri minute kasnije bilo je 2-0, a novi strijelac bio je Odak. Rezultat je lijepim lobom uspio smanjiti novi igrač u redovima Hajduka, Gyürcso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memorijalni turnir Andrija Anković u Gabeli se igra u čast legendarnog nogometaša Hajduka i osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1960. godine u Rimu. U drugom polufinalu Sutjeska je sa 1-0 pobijedila Zrinjski, tako da će Splićani igrati u subotu u 13 sati za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo