Premoćno vodstvo / Hajduk ili Dinamo? Anketa najčitanijeg španjolskog lista otkrila koji je najveći hrvatski klub za Španjolce

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hajduk i Dinamo bili su Marcin izbor za najveći hrvatski klub

16.1.2019.
13:43
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Španjolska Marca, jedan od uopće i najčitanijih sportskih listova u svijetu, pokrenula je zanimljivu anketu u kojoj je pozvala svoje čitatelje da izaberu najbolji klub i svakoj državi.

Nas je, dakako, najviše intrigirala Hrvatska u kojoj su borbu, normalno, vodili Hajduk i Dinamo, a 350 tisuća glasača odlučilo je da je to Dinamo. I to premoćno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčani su dobili čak 87 posto glasova tog broja, a Hajduk preostalih 13, no glasanje je još otvoreno makar su moguće tek kozmetičke promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je bilo u nekim ostalim izborima, koji u nekim ligama nije sužen na samo dva kluba, pa je tako Santos Španjolcima najveći brazilski klub, Boca Juniors argentinski, Real Madrid španjolski, Bayern njemački, Anderlecht belgijski, PSG francuski, Olympiakos grčki, Juventus talijanski, Ajax nizozemski, Liverpool engleski, Galatasaray turski, Celtic škotski, CSKA ruski, Crvena zvezda srpski...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo