Hajduk postao hrvatski Liverpool

Nogometaši Hajduka dobili su novog sponzora. Riječ je o poznatom danskom proizvođaču piva Carlsbergu, koji je proteklih godina ponosno krasio dresove engleskog Liverpoola i engleske reprezentacije

13.7.2011.
20:31
VOYO logo

Kako se proteklih dana najavljivalo postignut je dogovor između dviju uprava, one Hajdukove i pivskog giganta Carlsberga.

"Napokon imamo sponzora", slavodobitno je izjavio predsjednik uprave Bijelih, Hrvoje Maleš koji naglasio kako je zadovoljan uvjetima dogovorene suradnje ali nije htio otkriti detalje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što se zna, Carlsberg, koji je već nadaleko prepoznatljiv brend s dugogodišnjom tradicijom ulaganja u sport i koji je godinama krasio dres Liverpoola i engleske reprezentacije, na Poljud dolazi sa svojim hrvatskim proizvodom, pivom Pan.

"Mi u našoj tvrtki znamo što je dobar nogomet, tradicija i kvaliteta. Zato smo se i odlučili na suradnju s Hajdukom", istaknuo je predsjednik uprave Carlsberga, Thomas Kure Jakobsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će, na oduševljenje svojih navijača, već na utakmici protiv Barcelone početi točiti pivo na stadionu prije, tijekom i poslije utakmice. Za taj bi posao Splićanima trebao kapnuti i postotak od prodaje.

Carlsberg ipak neće biti zastupljen na Hajdukovom dresu, tako da prednja strana bijelog dresa još uvijek vapi za generalnim sponzorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107120960006 arti-201107120693006 arti-201107110053006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo