BIRAO RIJEČI / Guardiola o Crvenoj zvezdi: 'Kao dijete gledao sam Prosinečkog, Mihajlovića i ostale, nevjerojatni igrači'

Image
Foto: Profimedia

Na stadionu Rajko Mitić zaigrao je i sam Guardiola 1996. godine kao nogometaš Barcelone, stoga zna što ga očekuje

13.12.2023.
10:06
Profimedia
VOYO logo

Crvena Zvezda ugostiti će Manchester City u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. Srpski prvak se nalazi na posljednjem mjestu skupine G s jednim bodom te su izgubili sve mogućnosti prezimljavanja u Europi, dok je aktualni branitelj naslova osigurao prvo mjesto s maksimalnih 15 bodova.

Image
DOBAR DOJAM /

Bjelica zadovoljan usprkos dramatičnom porazu: 'Pokazali smo da nismo daleko od Realove razine'

Image
DOBAR DOJAM /

Bjelica zadovoljan usprkos dramatičnom porazu: 'Pokazali smo da nismo daleko od Realove razine'

Španjolac na klupi Građana Pep Guardiola biranim je riječima govorio o svom idućem protivniku u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu Rajko Mitić zaigrao je i sam Guardiola 1996. godine kao nogometaš Barcelone, stoga zna što ga očekuje:

"Očekujem fantastičnu atmosferu. Igrači uvijek uživaju osjetiti ovakvu atmosferu. Prošli smo iz grupe kao prvi, igramo ovdje protiv povijesnog kluba koji je osvojio Ligu prvaka, sa nevjerojatnom generacijom igrača, sjećam se, bio sam dijete. Govorio sam - o kako su dobri, Prosinečki, Mihajlović, Pančev... Nevjerojatni, nevjerojatni igrači. Sretan sam što smo ovdje, da branimo prestiž i da na dobar način završimo grupnu fazu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li iskoristiti priliku da malo bolje upozna srpsku prijestolnicu uzvratio je sa "drugi put".

"Nemamo vremena razgledati Beograd… Odmah poslije utakmice se moramo vratiti u Manchester. Ne možemo posjetiti restorane i uživati u muzici i plesu. Možda na ljeto budem imao priliku da se vratim ovdje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, osvrnuo se i izostanak KevinaDeBruynea, te potvrdio da beogradska publika neće imati priliku vidjeti ErlingaHaalanda.

"Neće igrati, vraća se treninzima u četvrtak. Vidjeti ćemo kako se osjeća. Ne mogu odgovoriti hoće li igrati protiv Crystal Palacea. Na sljedećoj konferenciji ću moći preciznije o njegovom stanju. Naravno da bih volio da je Kevin sa nama, potreban nam je, ali moramo se nositi sa situacijom s igračima koje imamo", zaključio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo