Ova izjava Guardiole ce iznenaditi nogometni svijet

Trener Bayerna Pep Guardiola izjavio je da je nakon poraza od Real Madrida u polufinalu Lige prvaka jos sigurniji u svoju nogometnu filozofiju.

2.5.2014.
13:57
VOYO logo

Real je, podsjetimo, najprije pred svojim navijacima slavio s 1:0, a potom je u minhenskom uzvratu deklasirao Bavarce s 4:0. U obje je utakmice Bayern imao znatno veci posjed lopte, ali beskonacna mu dodavanja nisu donijela nista konkretno. Iako je zbog toga posljednjih dana na meti kritika u Njemackoj, Guardiola je na konferenciji za novinare uoci ligaskog dvoboja protiv HSV-a potvrdio da nista nece mijenjati.

"Nakon poraza od Reala jos sam uvjereniji u svoje ideje. Svaki trener ima svoje ideje i ne moze trenirati momcad s tudim idejama. I u buducnosti ce moji nogometasi igrati mojim stilom. Znam da ce mi 0:4 uvijek biti u glavi, ali nastavit cu pokusavati raditi ono sto je najbolje za ovaj klub", rekao je Guardiola i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uostalom, klub je taj koji mora odluciti je li trener s takvim idejama najbolji za momcad. To nije moj problem. Ne brinu me kritike, nisu mi vazne. U nogometu postoji samo jedno pravilo - pravilo pobjeda i poraza. Ako gubimo, ne pomaze mi sto mi predsjednik ili sportski direktor iskazuju povjerenje, znam da sam u opasnosti. Ovo je veliki klub u kojem se uvijek traze pobjede. Kad ih nema, na klubu je da donese odluku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo