KAKVA BI TO KOMBINACIJA BILA / Guardiola je bio spreman na sve da dobije Bellinghama: Otkriveni nepoznati detalji borbe za Engleza

Image
Foto: Profimedia

Jude Bellingham je ovoga ljeta za 103 milijuna eura prešao iz Borussije Dortmund u Real Madrid

14.10.2023.
13:20
Profimedia
VOYO logo

Jude Bellingham je ovoga ljeta za 103 milijuna eura prešao iz Borussije Dortmund u Real Madrid te tako postao drugi najplaćeniji igrač u povijesti Kraljevskog kluba. Španjolski radio Cadena SER iz Madrida sada je otkrio da se iza tog transfera krije prava drama i borba do zadnjeg dana.

Image
NEMA DO LUKE /

Jedan je od najvažnijih igrača Reala, ali ipak zna tko je 'gazda': 'Modrić je tu, znam svoje mjesto'

Image
NEMA DO LUKE /

Jedan je od najvažnijih igrača Reala, ali ipak zna tko je 'gazda': 'Modrić je tu, znam svoje mjesto'

Pep Guardiola upoznao je Bellinghama prilikom dvomeča u četvrtfinalu Lige prvaka 2021. godine. City je slavio s ukupnim rezultatom 4-2, ali je španjolski strateg pričao samo o čudesnom tinejdžeru. ž

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

“Ne vjerujem da ima 17 godina! Možda laže!" šalio se tada Guardiola i nastavio u ozbiljnom tonu: "Zaista fantastičan igrač. U jednom trenutku kada mu njegovi stoperi nisu dodali loptu da započne napad čuo sam kako viče na njih. Viče i traži loptu sa 17 godina u četvrtfinalu Lige prvaka. To puno znači, to je velika stvar.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bare Knuckle Fighting Championship Prospect Series 2 iz Liverpoola od 21.00 samo na Voyo.

Bellingham je itekako opravdao riječi jednog od najboljih trenera u povijesti. Prošle sezone je kao kapetan predvodio Dortmund do borbe za titulu prvaka koju su 'izgubili' tek u posljednjem kolu, a ove sezone rastura u dresu Reala, u 10 utakmica ima nevjerojatnih 10 golova, a tome je pridodao i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Da će Englez biti svjetski igrač Guardiola zna već nekoliko godina, a ovo ljeto je sve pokušao ne bi li ga nagovorio da odbije Real i potpiše za Manchster City. Cadena SER tako navodi da su razgovarali čak tri sata, ali je Bellingham ipak otišao u Španjolsku.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je za njega bio spreman 'odriješiti kesu', nudili su veću odštetu od Reala, a i samom igraču bi bila veća plaća. Iako je rođeni Englez, nikada nije zaigrao u Premier ligi, ali očito se Kraljevski klub ne odbija.

Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo