GUARDIOLA BIJESAN NAKON PORAZA: / 'Gol je bio naša greška, ovo je jako loš rezultat'

Image

Nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka između Atletico Madrida i Bayerna Španjolci mogu biti zadovoljniji jer uoči uzvrata imaju prednost od 1:0.

28.4.2016.
8:34
VOYO logo

Jedini gol na utakmici zabio je Saul prekrasnim udarcem u 11. minuti dvoboja. Rezultatom je itekako bio nezadovoljan trener u ovom slučaju gostujuće momčadi PepGuardiola.

"Jako loše smo krenuli. Oni su dali prekrasan gol, međutim on je bio posljedica naše greške. Niti jedan duel nismo dobili i lopta nam je bila spora. Ni teren nije pomogao. U drugom dijelu smo bili bolji, ali to nije bilo dovoljno. Imali smo dovoljno prilika za gol ali nismo zabili. Zadovoljan sam igrom u nastavku. Atletico je bio jako dobar. Ovo nije dobar rezultat jer ga oni znaju čuvati. Sada se okrećemo Münchenu", poručio je Katalonac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/Squawka/status/725428088440512517 S druge strane Atleticov trener DiegoSimeone bio je sretan igrom i rezultatom koju je prikazala njegova momčad.

"Bila je ovo velika utakmica u kojoj smo pružili sve što smo mogli. Uzvrat će biti sjajan. Ovaj rezultat nam pruža velike šanse u Münchenu", poručio je Argentinac. Druga utakmica na rasporedu je u utorak 3, svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo