Liga nacija / Griezmann uništio Njemačku, Elf više nema šanse za prvo mjesto u skupini

Image
Foto: AP images

Odluku u ovoj skupini drže Nizozemci, koji prvo u Rotterdamu dočekuju Francuze, a potom idu u goste Njemačkoj

16.10.2018.
22:53
AP images
VOYO logo

U dvoboju najjače skupine Lige nacija Francuska je u Parizu preokretom pobijedila Njemačku s 2-1 pa Nijemci više nemaju šanse za prvo mjesto u ovoj skupini. 

U susretu dva zadnja svjetska prvaka na Stade de Franceu Nijemci su poveli iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Kroos u 14. minuti. Francuzi su izjednačili lijepim golom Griezmanna u 62. minuti nakon ubačaja Hernandeza. U 79. minuti sudac Mažić sudi kazneni udarac nakon kontakta Hummelsa i Matuidija, a Griezmann drugim golom dovodi Francuze do preokreta i velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska vodi s 7 bodova, Nizozemska ima 3, a Njemačka, kojoj je ovo drugi uzastopni poraz, samo jedan bod. Odluku u ovoj skupini drže Nizozemci, koji prvo u Rotterdamu dočekuju Francuze, a potom idu u goste Njemačkoj.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ligi B Ukrajinci su domaćom pobjedom nad Češkom (1-0) postali pobjednici skupine, u kojoj su još Slovaci. Velšani su pobjedom u Dublinu protiv Irske (1-0) preuzeli vodstvo i u izravnom okršaju s Dancima odlučit će o prvom mjestu skupine. 

Samo tri dana nakon što su kod kuće izgubili od Gibraltara, koji je slavio povijesnu prvu pobjedu, Armenci su u Erevanu deklasirali vodeće Makedonce s čak 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo