VIDEO: / Veliko razočarenje, a ne utakmica Svjetskog prvenstva

Posljednji susret drugog kola u skupini C odigrali su Japan i Grčka. U slaboj utakmici pogodaka nije bilo čime su prolaz osigurali Kolumbijci, a Grčka i Japan ostali su u igri.

20.6.2014.
8:11
VOYO logo

Grčka i Japan igrali su važan dvoboj drugog kola skupine C znajući da poraz ujedno znači i eliminaciju. Na kraju pobjednika nije bilo, susret je završen 0:0 čime su i Grci i Japanci ostavili nadu u prolaz živom. Iskoristila je to Kolumbija koja je tako i teoretski osigurala nastup u osmini finala.

U slabom susretu nije bilo puno prilika, u prvom poluvremenu prijetilo se uglavnom udarcima van 16 metara, a najopasniji je bio onaj Torosidisov u 40. minuti kada je Kawashima odlično obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka je od 38. minute bila brojčano hendikepirana nakon što je Kostas Katsouranis nakon prekršaja na sredini igrališta zaradio drugi žuti karton.

U nastavku susreta Grčka se koncentrirala na čuvanje mreže netaknutom, no mogla je i do pogotka kada je u 60. minuti glavom zaprijetio Gekas, no Kawashima je bio spreman, a onda su Japanci preuzeli inicijativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilike su propustili Okubo i Uchida, izvana su pokušavali Okubo i Endo, no Grčka se obranila i odluku o drugom putniku u osminu finala dat će posljednje kolo kada Grčka igra protiv Obale Bjelokosti, a Japan protiv Kolumbije.

Japan - Grčka 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Kolumbija 6 (+4), 2. Obala Bjelokosti 3 (0), 3. Japan 1 (-1), 4. Grčka 1 (-3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo