Gotovo je: Nažalost, i Liga prvaka postaje 'skup sport'?!

12.3.2012.
19:46
VOYO logo

Naime, MAXtv od kolovoza počinje s prijenosima utakmica Lige prvaka, i to utorkom, te 'drugim izborom' u srijedu, odnosno susretima koji se neće igrati u 'prime-time' terminu u 20.45.

Kako ističu, utorkom će prenositi najmanje tri utakmice na svojim kanalima Arenasport, ali s time da će jedna od njih biti u osnovnom paketu, dok će se za ostale morati dodatno platiti pomoću dodatnog paketa ili 'pay per view' usluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači, ista pravila vrijede kao i za utakmice hrvatske nogometne lige. Kako biste gledali utakmicu, recimo Reala i Šahtara, koja će biti glavna utakmica večeri, osnovni preduvjet je da morate biti korisnik MAXtv usluge, bez toga nema ni Lige prvaka. A ako biste iste večeri htjeli pogledati utakmicu, recimo Manchester Uniteda i Napolija, morat ćete platiti dodatnu svotu novca. I tako iz kolo u kolo, iz tjedna u tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"UEFA Liga prvaka jedno je od najprestižnijih sportskih natjecanja na kojem nastupaju najbolje momčadi europskih nogometnih liga i iznimno mi je drago što smo, nakon omogućavanja ekskluzivnih prijenosa utakmica MAXtv lige, u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi i ovakav elitni, europski nogometni sadržaj. Utakmice Lige prvaka izvrsno se uklapaju u našu strategiju pružanja vrhunskog sportskog sadržaja na MAXtv-u te dodatno obogaćuju našu ponudu" izjavio je Nikola Francetić, operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja.

Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica bit će dostupni i putem Max-TV 'To Go' usluge koja omogućava gledanje televizije na računalima, tabletima i mobilnim uređajima, što u prijevodu znači, još malo dodatnog plaćanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 'prime-time' termin utakmice u srijedu, borbu će nastaviti HRT i NovaTV, ukoliko do kraja ove borbe ne odluče odustati. Zašto su ove dvije dalekovidnice izgubile prava prijenosa za Ligu prvaka, nismo uspjeli doznati. Unatoč konstantnim pokušajima da kontaktiramo nekog iz njihovih redakcija, zasad nam se još nitko nije javio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo