GOTOVO JE, BALE ZA ASTRONOMSKU PLAĆU ODLAZI U KINU? / Teško je vjerovati koliko će zarađivati u novom klubu

Image
Foto: AFP

Transfer bi trebao biti službeno potvrđen u subotu

26.7.2019.
22:44
AFP
VOYO logo

Izgleda da je sve gotovo i da će Gareth Bale definitivno napustiti Real Madrid u ovom prijelaznom roku. Španjolska Marca, list blizak Kraljevskom klubu, je objavila kako će Velšanin u ovom prijelaznom roku napustiti Madrid i preseliti u Kinu, u redove Jiangsu Suninga u kojemu će zarađivati 22 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je u ponedjeljak u Washingtonu da nema ništa protiv Garetha Balea te da mu nije želja riješiti se velškog napadača, već je klub taj koji ga želi prodati.

Podsjetimo, Real Madrid je u subotu poražen od Bayerna sa 1-3 u subotnjoj pripremnoj utakmici odigranoj u sklopu International Champions Cupa, a Bale nije sudjelovao u tom porazu, što je Zidane nakon dvoboja objasnio time da “klub radi na njegovom odlasku”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji rekorder

Bale je u Real stigao prije šest godina iz Totenhama za rekordnih 100 milijuna eura i osvojio čak četiri Lige prvaka i jednu titulu prvaka Španjolske.

U srijedu se u momčadi Reala ozlijedio krilni napadač Marco Asensio pa se nagađalo kako će Real zadržati jednog od dvojice nogometaša za koje se pretpostavljalo kako će otići ovog ljeta, Balea ili Jamesa Rodrigueza. Očito su se u klubu odlučili za Rodrigueza jer Marca javlja da je Baleov odlazak u kinu gotova stvar i da bi službena potvrda trebala stići u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo