Javljanje s Dinamovog stadiona / Gledatelje dočekala gusta magla na Maksimiru, fan zona organizirana za one bez ulaznica

Dinamo ima večeras povijesnu priliku da osigura europsko proljeće, odnosno prolazak skupine Europske lige

8.11.2018.
20:01
VOYO logo

Uoči utakmice Dinama i Spartaka iz Trnave na Maksimiru u četvrtom kolu Europske lige brojne je gledatelje dočekala gusta magla. Vidlivost s tribina nije najbolja, a prognoze kažu da se stanje neće poboljšati.

Ipak, na Maksimiru je atmosfera odlična. Većina navijača još je uvijek izvan stadiona. Već prvog dana većina ulaznica za ovu povijesnu utakmicu je prodana i na tribinama se očekuje oko 20 tisuća navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da ova euforija može biti kamen spoticanja za igrače. Može im biti samo poticaj za ono što očekujemo da naprave večeras. Njihova strast, trud i zalaganje rezultirali su ovim. Emocije i strast vratile su se među navijače Dinama", rekao je uoči utakmice Dinamov direktor marketinga Tomislav Rukavina.

Klub je organizirao dvije fan zone. Jedna se nalazi izvan stadiona za ljude koji nisu mogli do ulaznice, a druga je unutar samog stadiona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ima večeras povijesnu priliku da osigura europsko proljeće, odnosno prolazak skupine Europske lige. Na putu im stoji slovački klub kojeg je Dinamo u Trnavi svladao 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo