GLASINE O BILICU PREPLAVILE MEDIJE: / Klub morao reagirati priopcenjem

17.5.2015.
12:53
VOYO logo

Lokalni mediji tvrde da su celnici Besiktasa otvorili pregovore i postigli nacelni dogovor s trenerom Bursaspora i nekadasnjim turskim izbornikom Senolom Gunesom (62). Znacilo bi to da ce Bilic nakon dvije sezone na klupi Besiktasa morati potraziti novi posao iako mu ugovor vrijedi jos godinu dana.

Ove su glasine nagnale na reakciju dopredsjednika Crnih orlovaAhmeta Nura Cebija koji je u sluzbenom priopcenju na klupskoj internetskoj stranici informacije o dogovoru s Gunesom nazvao neutemeljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener nase momcadi je Slaven Bilic i zajednickim cemo snagama u preostale tri utakmice napraviti sve sto je u nasoj moci da osvojimo prvenstvo. Molim navijace da ignoriraju medijske napise o transferima vezanima uz nas klub", istaknuo je Cebi u priopcenju.

San o naslovu prvaka ipak vise nije realan buduci da Besiktas zaostaje za vodecim Galatasarayom, koji je odigrao utakmicu vise, velikih sedam bodova. Bilic je priliku propustio u zadnja dva kola kada je protiv klubova iz donjeg dijela ljestvice odigrao tek neodluceno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, engleski mediji vec neko vrijeme izvjestavaju da je Bilic jedan od glavnih kandidata za trenera West Hama, kluba u kojem je proveo dio igracke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo