VIDEO za povijest: / 'Vratit ce se dobra vremena Manchester Uniteda'

Igrac-menadzer Manchester Uniteda Ryan Giggs obratio se navijacima na Old Traffordu nakon pobjede 3:1 protiv Hull Cityja i obecao im brzi povratak dobrih vremena.

7.5.2014.
13:15
VOYO logo

Giggs je usao u drugom poluvremenu protiv Hulla i mozda odradio svoje posljednje minute u dresu Manchester Uniteda nakon sto je odigrao cak 963 utakmice. Nakon pobjede momcad nije izravno otisla u svlacionicu vec se okupila na terenu, a Giggs je odrzao govor navijacima. Zahvalio se na podrsci, oprostio se od Nemanje Vidica i navijacima porucio:

"Hvala vam na svemu sto ste napravili za nas u ovoj teskoj sezoni. Nastavite nas podrzavati, dobra vremena ce se brzo vratiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KqgvYGZhv5U

Iako Giggs jos uvijek nije priopcio odluku o svojoj buducnosti, ne zamara se previse niti o pisanju medija o njegovom nastavku karijere na klupi ili travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno mi je da mediji moraju imati pricu i znati sto ce se dogoditi, ali ja sam u ovom trenutku koncentriran samo na to da napravim sto je najbolje za klub, bilo na travnjaku ili van njega. Sto se tice novog ugovora, potpuno sam miran, a vjerujem da je ista situacija i s Patriceom Evrom i Rijom Ferdinandom. Niti oni vise nisu mladi igraci. Ako bude islo, nastavit ce, ako ne, otici ce. U svakom slucaju doci ce novi igraci i vjerujem da ce nasa buducnost biti poznata u narednih nekoliko tjedana", dodao je Giggs.

https://vine.co/v/M66xjJqjgW0/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo