NOŽ U LEĐA / Zvijezda Barcelone 'izdala' prijatelja Messija: Iscurili novi razlozi Argentinčeva odlaska

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon 21 godine te se skrasio u PSG-u. Mjesecima kasnije iscurili su novi detalji oko njegova odlaska iz katalonskog kluba

16.2.2022.
11:44
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi je prošlog ljeta napustio Barcelonu nakon što je u klubu proveo 21 godinu. Velikan je bio u financijski jako lošoj situaciji te su na sve načine pokušali stabilizirati klub.

Jedan od načina bilo je i rješavanje Messijeve enormne plaće koja je očito bila prevelik zalogaj za Barcelonine financije. Tada se pisalo kako je Argentinac htio ostati i za puno manju plaću, ali je na kraju kao slobodan igrač preselio u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOŽDA JE MALO URANIO /

Bivša zvijezda Pariza oplela po Argentincu: 'Messi ne može u istu rečenicu kao Ibrahimović'

Image
MOŽDA JE MALO URANIO /

Bivša zvijezda Pariza oplela po Argentincu: 'Messi ne može u istu rečenicu kao Ibrahimović'

Sada su u javnost iscurili novi detalji oko Messijeva odlaska.

Nevjerojatna informacija

Španjolski El Pais sve je iznenadio tekstom u kojem otkriva da je jedan od glavnih zagovaratelja Messijeva odlaska bio ni manje, ni više nego - Gerard Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pique je već godinama u Barceloni te je razvio veliko prijateljstvo s Messijem, zbog čega je ova informacija još i nevjerojatnija. Navodno je Pique urgirao vodstvu kluba da nipošto ne produže ugovor s jednim od najboljih igrača u povijesti nogometa. Kao razlog je naveo tešku financijsku situaciju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Pais tvrdi kako je Pique ovim potezom 'izdao' dugogodišnjeg prijatelja i suigrača s kojim se poznaje još od dana La Masije, akademije u kojoj su obojica počeli svoje nogometne korake.

Zanimljivo, Messi je nedavno bio u Barceloni gdje je večerao sa starim prijateljima, a na tom se druženju nije našao Pique. Također, Jordi Alba i Sergi Busquets odmah su pristali smanjiti svoja primanja kako bi Messi ostao u Barceloni, dok se Pique na takav potez odlučio tek kada je Argentinac otišao u Pariz. Tko zna kako bi se stvari odigrale da je stoper Barcelone stao uz svog dugogodišnjeg prijatelja, možda bi Messija još uvijek gledali u crveno-plavom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo