raspoloženi napadač / Genoa - Juventus 2-4, Mario Mandžukić izborio 11-erac i asistirao

Image
Foto: Italy Photo Press/PIXSELL

Potpuni preokret dogodio se u 62. minuti kada je Mandžukić lijepo uposlio Cuadrada, a Kolumbijac se spretno snašao u kaznenom prostoru domaćih i zatresao mrežu

26.8.2017.
20:30
Italy Photo Press/PIXSELL
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić izborio je 11-erac i asistirao za jedan pogodak u 4-2 (2-2) pobjedi talijanskog prvaka Juventusa na gostovanju kod Genoe u susretu 2. kola Serie A.  

Domaći sastav, kojega vodi hrvatski trener Ivan Jurić, sjajno je krenuo u susret i nakon samo sedam minuta imao prednost od 2-0. U 1. minuti Genoa je sretno povela nakon što je lopta pogodila Juventusova veznjaka Pjanića u koljeno i završila u mreži, da bi u 7. minuti Galabinov iskoristio 11-erac za vodstvo domaćih od 2-0. Taj je kazneni udarac dosuđen nakon pregleda snimke jer glavni sudac Banti nije vidio prekršaj Ruganija na Galabinovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Juventus se vratio već do kraja prvog poluvremena s dva gola Dybale. Argentinac je u 14. smanjio na 2-1 na asistenciju Pjanića, a potom u četvrtoj minuti nadoknade iskoristio 11-erac za 2-2. I taj je kazneni udarac dosuđen pregledom snimke kada se Banti uvjerio kako je udarac Mandžukića iz peterca pogodio u ruku Lazovića i spriječio prolazak lopte ka golu.

Potpuni preokret dogodio se u 62. minuti kada je Mandžukić lijepo uposlio Cuadrada, a Kolumbijac se spretno snašao u kaznenom prostoru domaćih i zatresao mrežu. Konačni rezultat svojim trećim golom postavio je Dybala u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Juventus koji je na vrhu ljestvice s maksimalnih šest bodova, dok je Genoa ostala na jednom osvojenom bodu.

U drugom susretu 2.. kola koji se igrao istovremeno Bologna je kao gost svladala novaka u ligi Benevento pogotkom Donsaha u 55. minuti. Bruno Petković je pobjedu Bologne ispratio s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20.45 sati igraju Roma i Inter, a ostale utakmice 2. kola na programu su u nedjelju. Sastaju se Torino - Sassuolo, Milan - Cagliari, Chievo - Lazio, Crotone - Verona, Fiorentina - Sampdoria, Napoli - Atalanta i SPAL - Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo