promjene u rossonerima / Gattusu odbrojani dani? Talijanski div već mu pronašao zamjenu, a pregovara se i s pojačanjima

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Talijanski nogometni velikan Milan od početka sezone nalazi se u velikoj krizi i čelnici su odlučni stati na kraj ovoj zabrinjavajućoj formi

6.11.2018.
12:37
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger na kraju prošle sezone nakon pune 22 godine napustio je kormilo Arsenala, no sudeći prema natpisima talijanskih i francuskih medija, Francuz neće dugo biti bez posla. 

Naime, talijanski nogometni velikan Milan od početka sezone nalazi se u velikoj krizi i čelnici su odlučni stati na kraj sada već zabrinjavajućoj klupskoj tradiciji Rossonera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

France Football tako piše kako su Gennaru Gattusu odbrojani dani na klupi talijanskog diva, a u njegove cipele trebao bi uskočiti upravo Wenger. 

Uz nagađanja o potencijalno novom treneru, spominju se i neka pojačanja na igračkom planu. Tako bi se švedski napadač iz redova LA Galaxyja mogao vratiti na svoju prethodnu adresu. Ibro je naime, na San Siru boravio od 2010. do 2012. godine, osvojivši u tom periodu po jednu titulu talijanskog prvaka te pobjednika Talijanskog kupa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo