GATTUSO NAKON POBJEDE PROTIV INTERA: / 'Najgori sam trener u Seriji A i znao sam što me čeka na klupi Milana, ali ovo...'

Image
Foto: AFP

Milan je svladao Inter, a to znači da je Gennaro Gattuso napokon sretan

28.12.2017.
9:03
AFP
VOYO logo

U utakmici koja je više od samog sučeljavanja dvaju klubova, u ogledu Intera i Milana igranom u četvrtfinalu Talijanskog kupa, Milan, čiji sastav djeluje prilično izgubljeno, svladao je favoriziranog gradskog rivala pogotkom u produžetku i plasirao se u polufinale natjecanja.

Image
MILANU GRADSKI DERBI I POLUFINALE KUPA: /

Gattusova momčad šokirala Inter u produžetku jednog od najvećih svjetskih derbija

Image
MILANU GRADSKI DERBI I POLUFINALE KUPA: /

Gattusova momčad šokirala Inter u produžetku jednog od najvećih svjetskih derbija

Kvaliteta postoji

Tinejdžer Patrick Cutrone, igrač koji je na travnjak ušao umjesto ozlijeđenog Nikole Kalinića, junak je dijela grada koji diše za crveno-crne boje, svakako i trenera Gennara Gattusa kojem ova pobjeda mnogo znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo u negativnom razdoblju, ovo je bilo bitno. Od prvog sam dana znao što me očekuje kad sam preuzimao Milanovu klupu. Ovo je velik klub koji je godinama bio pobjednički i koji je nedavno promijenio mnogo igrača. Patimo se, ali kvaliteta postoji i to smo dokazali u ovoj utakmici i zato čestitam momcima", kazao je Gattuso, igračka legenda kluba i bivši talijanski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv sina traži pobjedu

"Kao igrač sam osvojio sve, kao trener sam na samom početku. U siječnju ću napuniti 40 godina pa i dalje razmišljam kao igrač te vjerujem da uz dovoljno 'gladi' i osjećaj pripadnosti možete stići daleko. Ne suzdržavam se. Imam li štogod kome za reći, kažem mu to u lice. Pred nama je mnogo posla, bilo bi pogrešno reći da ova pobjeda rješava sve naše probleme, no s njom smo prodisali."

"Možda sam ja i najgori trener u Seriji A, ali sam onaj koji uvijek želi pobijediti. Takav sam i kad sa sinom u dvorištu igram nogomet. Sad želim da moji igrači dokažu da ovo nije bilo slučajno, a ja ću vam reći da njihov pristup u ovom ogledu po meni nije bio različit od onog u porazu od Atlante. Dosad smo bili dobro dok nismo stigli do prve prepreke na putu, sad smo pokazali da i nju znamo preskočiti", zaključio je Gattuso nakon 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo