GATTUSO IPAK NIJE ZAMJERIO KALINIĆU? Objasnio je svoja pravila, a Abiatti je dodao: / 'Važan nam je i Gennaro mu vjeruje'

Image
Foto: AFP

"Gattuso je bio jasan sa svima, želi vidjeti ono najbolje na treninzima. Nije to vidio i izuzeo ga je iz kadra, ali nema gorčine", rekao je Abbiatti

18.3.2018.
23:35
AFP
VOYO logo

Milan je danas na svom stadionu sa 3.2 slavio protiv Chieva, a naš napadač Nikola Kalinić nije bio u kadru za tu utakmicu zbog nezalaganja na treningu. Gennaro Gattuso ipak još nije otpisao hrvatskog napadača te je nakon utakmice izjavio sljedeće:

"Sutra je novi dan, a u nogometu ne smijete imati zamjerki. Ja imam 25 igrača i ista pravila vrijede za sve. Tijekom dvosatnog treninga trebaju dati sve od sebe. Želim vidjeti profesionalizam i zalaganje na terenu. Tko ne želi trenirati, ostaje doma. U svakoj utakmici igramo za nešto važno i za nas su utakmice od ključnog značaja", rekao je Gattuso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu situaciju prokomentirao je i bivši vratar i sadašnji menadžer kluba, Christian Abbiatti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gattuso je bio jasan sa svima, želi vidjeti ono najbolje na treninzima. Nije to vidio i izuzeo ga je iz kadra, ali nema gorčine. Kalinić nam je važan i Gattuso vjeruje u njega", dodao je Abbiati, a prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo