Real će uskoro srušiti rekord svih rekorda?!

Gianluca Di Marzio, reporter Sky Sports Italije, tvrdi da transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real samo što nije priveden kraju.

20.8.2013.
17:11
VOYO logo

Madridski klub navodno je za Velšanina spreman iskeširati rekordnih 93 milijuna funti, a Spursi bi za 15 milijuna funti dobili i portugalskog braniča Fabija Coentraa.

Pokaže li se da je talijanski novinar u pravu i Bale za ovu svotu novca ode u Real, bio bi to najskuplji transfer u povijesti - 93 milijuna funti je 13 milijuna više od iznosa koji je Real 2009. godine platio za Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u prilog cijeloj priči ide i vijest kako je Tottenham krenuo u lov na dvojicu sjajnih nogometaša. Pored brazilskog veznjaka Williana (25), koji je navodno već stigao u London na liječnički pregled, na korak od White Hart Lanea je i Argentinac Erik Lamela (21).

Romin sportski direktor Walter Sabatini stigao u London kako bi razgovarao s Tottenhamovim izaslanikom Francom Baldinijem i sve sugerira da bi uskoro dogovor mogao biti postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da bi Spursi za argentinskog napadača mogli platiti do 35 milijuna eura odštete, isto koliko namjeravaju izdvojiti i za Williana. Podsjećamo, Tottenham je ranije ovog ljeta potrošio 67 milijuna eura na dovođenje Roberta Soldada, Nacera Chadlija, Etiennea Capouea i Paulinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo