FRANCUZI TVRDE: / Katarski šeici spremaju najveći transfer u povijesti nogometa?

Image
Foto: AFP

Poznati francuski sportski list France Football špekulira kako bogati katarski vlasnici PSG-a spremaju bogatu ponudu za jednog od najboljih igrača svijeta, Cristiana Ronalda.

6.7.2015.
13:32
AFP
VOYO logo

Tako France Football piše kako su se prošloga tjedna u Kataru sastali vlasnici PSG-a i predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tema razgovora je, navodno, bila i mogućnost kupovine Ronalda. Francuzi stoga špekuliraju o tome kako su katarski šeici pripremili bogatu ponudu za portugalskog majstora koji prošle sezone s Kraljevima nije osvojio biti jedan važniji trofej.

Park prinčeva 'sanja' Ronalda

PSG još od prije Ronalda želi vidjeti na Parku prinčeva, a Ronaldovo nezadovoljstvo u kraljevskom klubu sve je izraženije. Portugalac je prošle sezone bio na udaru navijača zbog raskošne proslave 30-etog rođendana koja je bila održana samo nekoliko sati nakon teškog poraza u derbiju od Atletico Madrida (4:1), a nekoliko je puta pokazao veliku dozu egocentričnosti koju posjeduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa se tako nije veselio golovima svoje momčadi, već je bio zavidan, ljubomoran i ljut zbog toga što on nije taj koji je zabio. Uz to, Ronaldo sve više gubi povjerenje navijača kojih je sve više kada je o Ronaldovom odlasku riječ.

No, veći dio pristaje na odlazak Ronalda samo pod uvjetom neke nemoralne ponude. Stoga, ako ikada dođe do Ronaldovog transfera u PSG, možemo očekivati rekordan transfer kada je o nogometu riječ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo