NOĆNA MORA MOĆNIH TRICOLORA / Svjetski prvaci ponovno kiksali: Francuzi nastavili niz bez pobjede; Što se to događa s njima?

Image
Foto: Profimedia

Francuzi su sa devet bodova vodeći u skupini D, ali Finska iz dvije utakmice manje ima pet bodova

5.9.2021.
0:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Francuske na gostovanju u Kijevu su protiv Ukrajine odigrali 1-1 i nastavili niz bez pobjede. Francuska sada ima pet vezanih remija, računajući samo regularnih 90 minuta, jer je tijekom tog niza izgubila od Švicarske nakon penala u osmini finala Eura.

Image
U SVOME STILU /

Lovren nakon pobjede nad Slovačkom poslao genijalnu poruku: 'Zovu nas ulice...'

Image
U SVOME STILU /

Lovren nakon pobjede nad Slovačkom poslao genijalnu poruku: 'Zovu nas ulice...'

Danska je pobjedom 1-0 na Farskim Otocima ostala jedina reprezentacija u Europskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koja još nije primila gol, a ima maksimalan učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća gužva je u skupini G

Ukrajina je u Kijevu povela u 44 minuti pogotkom Šaparenka, a u 50. minuti je izjednačio Anthony Martial. Do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao pa su svjetski prvaci drugu utakmicu zaredom osvojili samo bod. Za Ukrajince to nije nikakva novost. Oni su svih pet utakmica u ovim kvalifikacijama završili neodlučenim ishodom. Francuzi su sa devet bodova vodeći u skupini D, ali Finska iz dvije utakmice manje ima pet bodova.

Winda slomio otpor domaćina

Danska je sve do 85. minute bila blizu prvom gubitku bodova, ali je golom Winda slomila otpor domaćina na Farskim Otocima. S gol-razlikom 17-0 i s maksimalnih 15 bodova, Danci će biti teško uhvatljivi za ostale reprezentacije u skupini F. Najbliža pratnja su im Izraelci koji su kao domaćini svladali Austriju s 5-2 te imaju 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća gužva je u skupini G, u kojoj je Turska tek u drugom poluvremenu slomila otpor Gibraltara u gostima, a Nizozemska s uvjerljivih 4-0 svladala Crnu Goru u Eindhovenu. Dva pogotka postigao je Depay (38-11m, 62), a po jedan Wijnaldum (70) i Gakpo (76). Turska ima 11 bodova, a Nizozemska i Norveška po 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo