[FOTO] ZLATKO DALIĆ IMA VELIKU DVOJBU: / Rakitić bi mogao dobiti specijalni zadatak koji će biti ključan za plasman na Mundijal

Image
Foto: PIXSELL

Vatreni su u utorak na glavnom terenu u Maksimiru, po kišnom vremenu, odradili trening.

7.11.2017.
23:18
PIXSELL
VOYO logo

Sportske novosti javljaju kako su hrvatski nogometni reprezentativci odradili glavni taktički trening. Ono što najviše zanima hrvatsku nogometnu javnost je situacija s Marijom Mandžukićem.

On je u utorak stigao s momčadi na Maksimir ali, piše SN, još nije izašao na teren. Ostao je Mandžo, naime, u fitnessu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DALIĆEV VAŽAN ADUT IMA HENDIKEP, ALI I VELIKU MOTIVACIJU: ‘Igrat ćemo kao ludi da ispravimo propušteno’

[FOTO] KOVAČEV PONAJBOLJI IGRAČ NAKON DVIJE GODINE MEĐU

Radi po posebnom programu. U srijedu bi se trebao priključiti momčadi. Osim kamermana, fotoreportera i novinara, koji ovih dana pojačano prate nacionalnu vrstu, na treningu je bio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

[FOTO] ANDREJ KRAMARIĆ UOČI KLJUČNIH UTAKMICA: ‘Grci igraju prljavije i prgavije za reprezentaciju nego za klub’

Također, Sportske pišu kako je izbornik Zlatko Dalić na travnjaku imao 22 igrača, radio je na postavci igre i prekidima, potonje je vrlo bitno jer korneri i slobodni udarci jaki su adut Grka. Dalić od početka ovog tjedna ima problem u veznom redu, točnije onom defenzivnom dijelu. Naime, Milan Badelj otpao je za Grčku zbog ozljede butnog mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VATRENI DRIL NA KIŠNOM MAKSIMIRU: Grčka se bliži, nema mjesta opuštanju

Image

VATRENI DRIL NA KIŠNOM MAKSIMIRU: Grčka se bliži, nema mjesta opuštanju

Dalić nema dvojbu koga uvrstiti umjesto Badelja. Brozović, ako se nešto nepredviđeno ne dogodi, trebao bi zaigrati umjesto veznjaka Fiorentine. Međutim, Dalić još ne zna gdje staviti još uvijek sto posto nespremnog Brozovića u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TKO ĆE ZAIGRATI UMJESTO BADELJA? Veznjak zadao glavobolju Daliću, ovo su dvije moguće kombinacije za Grčku

GRČKU ČEKA PAKLENA ATMOSFERA: U prodaju puštene dodatne ulaznice za veliku utakmicu u četvrtak

Nadalje, navodi se kako je u igri za vezni red i Marijo Pašalić, ali čak nije isključeno da i Rakitić na kraju dobije tu rolu najdefenzivnijeg veznjaka, korektora igre, da sve nadzire, da čuva leđa Modriću i društvu i da razbija ritam igre i pripazi na opasnog kreatora grčke igre Fortounisa koji je najopasniji igrač Grčke i ako se njega zatvori, ako ga se odreže, onemogući u diktiranju ritma igre Grka, onda će se napraviti veliki posao, možda i ključni.

Jer, Fourtounis je mozak Grčke. Od njega sve počinje i završava i Dalić zasigurno ima recept za njega. Samo je pitanje tko će ga sprovesti u djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo