[FOTO] DINAMU JE TREBALA JEDNA LAGANA POBJEDA: / 'Dio momčadi koji je bio kritiziran pokazao je da može igrati dobro'

Image

'Ono što veseli je i da je dio momčadi koji je bio kritiziran pokazao da može igrati koncentrirano i dobro'

2.2.2021.
21:17
VOYO logo

Nakon poraza od Šibenika na domaćem terenu, Dinamo je obranio Maksimir. Lokomotiva je pala bez ispaljenog metka.

Image
[FOTO] DINAMO - LOKOMOTIVA 2:0: /

Plavi osvojili bodove protiv Lokosa u teškim uvjetima

Image
[FOTO] DINAMO - LOKOMOTIVA 2:0: /

Plavi osvojili bodove protiv Lokosa u teškim uvjetima

Momčad Jerka Leke je prije tri dana pobijedila Hajduk na Poljudu, ali to večeras nije bila ni sjena te momčadi. U potpunosti nemoćna, Lokomotiva je prvi udarac prema golu protivnika imala u 70. minuti, a Leko je u odnosu na utakmicu u Splitu promijenio čak osam igrača što je očito poremetilo igru njegove momčadi koja se nije mogla nositi s puno jačim protivnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

'Protivnik nije napravio nijednu šansu'

Plavi su do pobjede došli po magli koja je otežavala uvjete u igri...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasluženo smo pobijedili, čestitke momčadi. Naravno, nakon neočekivanog poraza protiv Šibenika, od svega što se sruši na glavu igračima, meni, stručnom stožeru, klubu, da je potrebna jedna uvjerljiva pobjeda bez stresa. Protivnik nije napravio nijednu šansu. Ono što veseli je i da je dio momčadi koji je bio kritiziran pokazao da može igrati koncentrirano i dobro. Ne treba pobjedi gledati u zube i apsolutno zasluženo", rekao je trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

"Ovo je prvi put da imamo pet dana do sljedeće utakmice što nas silno veseli da ćemo imati priliku za koji zajednički trening. Jer oni koji igraju su u regeneraciji dan, dva pa već treći dan imamo novu utakmicu. Nemamo treninga što nam fali. Ovaj tjedan ćemo iskoristiti da se pripremimo. Pula uvijek neugodno gostovanje za Dinamo, ali naš cilj se zna, osvojiti tri boda i prezentirati dobar nogomet. Svi su na dispoziciji plus novi igrači koji su se pridružili. Imamo kvalitetan i širok roster i možemo izabrati najbolje moguće", stoji na web siteu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rutinska pobjeda

Nogometaši Dinama u susretu su 19. kola Prve HNL rutinski u Maksimiru svladali Lokomotivu sa 2:0 (1:0). Strijelci su bili Gavranović (9) i Atiemwen (64).

Dinamo je do prednosti stigao iz prve prave akcije na utakmici kada je Gavranović preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je rezultatski bio odlučen u 64. mi nuti kada je vratar Lokomotive Santini uspio tek odbiti pokušaj Gavranovića, a na odbijenu loptu natrčao je Atiemwen koji je s pet metara pogodio prazan gol.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo