NAVIJAČI ĆE BITI ODUŠEVLJENI / Evo gdje gledati utakmicu Lige prvaka između Milana i Dinama. Boysi stigli u velikom broju, a zna se i mogući sastav

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Tekstualni prijenos moći ćete pratiti i na portalu Net.hr

14.9.2022.
12:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama od 18:45 na San Siru igraju utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Milana. Dinamo dolazi kao vodeća momčad skupine i s velikom pobjedom protiv Chelseaja na Maksimiru.

Modri su u prvom kolu slavili s 1:0 protiv favorizirane londonske ekipe, a Milan je pak odigrao 1:1 protiv RB Salzburga i ima jedan bod. Dinamo će na San Siru imati golemu podršku navijača, BBB-ovaca bi trebalo biti čak oko četiri tisuće i mnogi od njih već u u Italiji, dok će dio stići tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Nema dvojbe, igrači Dinama trenutno pucaju od samopouzdanja zbog dobrih igara i u Europi i u HNL-u i Milan sasvim sigurno neće imati nimalo lak posao, iako igra na svom terenu.

Tko će igrati?

Glavno je pitanje kako će Dinamo izgledati protiv Milana. Čačić će se vjerojatno odlučiti za identičan sastav kao i protiv Chelseaja, a to bi značilo da će Dinamo započeti s petoricom u zadnjoj liniji, odnosno, s trojicom stopera ispred vratara Dominika Livakovića. Stoperi bi trebali biti Stefan Ristovski, Josip Šutalo i Dino Perić, dok bi krilne bekove trebali igrati Robert Ljubičić s lijeve i Sadegh Moharrami s desne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac na krilnim bekovima je sjajno radio protiv Chelseaja, a upravo će oni biti možda i ključni jer Milan ima vrlo opasna krila, posebice Rafaela Leaoa i Thea Hernandeza koji se obično nalazi na njega na lijevom krilu.

U veznom redu očekuju se Arijan Ademi i Josip Mišić, a ispred njih na polušpici bit će gotovo sigurno Luka Ivanušec. Ključne uloge u napadu imat će ipak Bruno Petković i Mislav Oršić, koji će se nalaziti ispred Ivanušeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić si nikako ne može priuštiti aktivan i napadački nogomet, stoga se očekuje reaktivna igra, kontraški nogomet i čvrsti blok u obrani, dakle, zatvorena varijanta kao i protiv Chelseaja.

Utakmica započinje u 18:45, uz direktan prijenos na HTV-u 2 i Arena Sportu 1, a tekstualni prijenos moći ćete pratiti na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo