DOBRO IM JE REKAO / Bivši Vatreni poslao upozorenje nogometašima Milana uoči utakmice s Dinamom: 'Oršić je opasan, ali dobro se pazite još jednog igrača'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Novinari Gazzette dello Sport koji su kontaktirali bivšeg Vatrenog i nekadašnjeg igrača Hajduka i kasnije potkraj karijere Milana, Ivana Strinića

14.9.2022.
12:24
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama od 18:45 na San Siru igraju utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Milana. Dinamo dolazi kao vodeća momčad skupine i s velikom pobjedom protiv Chelseaja na Maksimiru.

Modri su u prvom kolu slavili s 1:0 protiv favorizirane londonske ekipe, a Milan je pak odigrao 1:1 protiv RB Salzburga i ima jedan bod. Dinamo će na San Siru imati golemu podršku navijača, BBB-ovaca bi trebalo biti čak oko četiri tisuće i mnogi od njih već u u Italiji, dok će dio stići tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dvojbe, igrači Dinama trenutno pucaju od samopouzdanja zbog dobrih igara i u Europi i u HNL-u, u kojem su na dobrom tragu da osiguraju naslov prvaka već oko Božića, što bi se reklo.

Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Dinamove moći itekako su svjesni i novinari Gazzette dello Sport koji su kontaktirali bivšeg Vatrenog i nekadašnjeg igrača Hajduka i kasnije potkraj karijere Milana, Ivana Strinića. Strinić se rano umirovio u 33. godini života, a posljednja utakmica u karijeri bila mu je ona u finalu SP-a 2018. godine. Talijane je zanimalo kakav je Dinamo i je li Strinić ikad igrao protiv njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Tko su najopasniji Dinamovi igrači?

"Znate li da nikad nisam izgubio protiv Dinama? Tri pobjede i tri remija s Hajdukom", pohvalio se Strinić i zatim naglasio kako Milan ni u kojem slučaju ne smije podcijeniti Dinamo.

Strinić možda ne poznaje aktualne igrače Dinama, ali zato dobro zna Antu Čačića s kojim surađivao u reprezentaciji dok je ovaj bio izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno će pripremiti utakmicu u detalje. Sjećam se beskrajnih video analiza protivnika i utrošenih sati na taktičke treninge. Ispali smo te godine u osmini finala od Portugala... Nemaju što za izgubiti i to su dokazali pobjedom protiv Chelseaja, ali isto tako prije nekoliko godina protiv Atalante. Na papiru, ako Leao i njegovi suigrači odigraju kako znaju, nema brige, ali nikad ne reci nikad", komentirao je Strinić.

Bivši Vatreni je zatim istaknuo Mislava Oršića i Brunu Petkovića kao najopasnije, ali je izdvojio, zanimljivo, i Martina Baturinu kao vrlo opasnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako dobar. Pazite i na Martina Baturinu, deseteku, playmakera s odličnim dodirom i po običaju tu je Bruno Petković. On jako dobro poznaje Italiju, igrao je u Bologni i Trapaniju... Od ostalih igrača, treba obratiti pažnju na Ademija, kapetana, startera na utakmici Italije i Sjeverne Makedonije", završio je Strinić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo