NIJE IM SVEJEDNO / Talijanska Gazzetta pili naopako? Pogledajte što pišu o Dinamu uoči utakmice s Milanom i kojeg su Modrog označili kao najopasnijeg

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Modri su u prvom kolu slavili s 1:0 protiv favorizirane londonske ekipe, a Milan je pak odigrao 1:1 protiv RB Salzburga

14.9.2022.
11:44
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama od 18:45 na San Siru igraju utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Milana. Dinamo dolazi kao vodeća momčad skupine i s velikom pobjedom protiv Chelseaja na Maksimiru.

Modri su u prvom kolu slavili s 1:0 protiv favorizirane londonske ekipe, a Milan je pak odigrao 1:1 protiv RB Salzburga i ima jedan bod. Dinamo će na San Siru imati golemu podršku navijača, BBB-ovaca bi trebalo biti čak oko četiri tisuće i mnogi od njih već u u Italiji, dok će dio stići tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dvojbe, igrači Dinama trenutno pucaju od samopouzdanja zbog dobrih igara i u Europi i u HNL-u, u kojem su na dobrom tragu da osiguraju naslov prvaka već oko Božića, što bi se reklo.

Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Image
TRTA MALO, HA? /

Zbog Bad Blue Boysa po Milanu kruži nevjerojatan e-mail. Pogledajte što Talijani savjetuju svojim navijačima uoči okršaja s Dinamom

Dinamove moći itekako su svjesni i novinari Gazzette dello Sport koji su u najavi istaknula činjenicu da Milan na San Siru u Ligi prvaka nije slavio od 2013. godine, to jest da nema pobjedu u tom natjecanju u posljednjih šest utakmica na svojem stadionu. Naglašavaju da će to biti glavni zadatak Stefanu Pioliju, da prekine taj crni niz, ali opet počeli su i piliti naopako pa tvrde kako ne bi bila katastrofa da Milan i kiksa jer tek je drugo kolo i sve stignu nadoknaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban Pixsell

Nahvalili Oršića

"Iako remi pa čak i poraz večeras ne bi bili katastrofa za Milan, budući da je tek drugo kolo, svi od Piolijeve momčadi očekuju puno više nego u prvom kolu protiv Salzburga. Milan je u Austriji djelovao preplašeno i pasivno i večeras će morati igrati puno bolje. Morat će se iskupiti i Rafael Leao koji je u preko vikenda dobio crveni karton protiv Sampdorije", navodi Gazzetta.

Zatim su dobro nahvalili Dinamo i istaknuli Mislava Oršića kao najopasnijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je ždrijeb izvučen, Dinamo je slovio za najslabijeg protivnika u skupini. No, Hrvati su sredili Chelsea, a i ranije su se pokazali kao specijalisti za otvaranje Lige prvaka budući da su prije tri godine pregazili Atalantu 4:0. Dinamo već ima deset bodova prednosti u prvenstvu, a ima i Mislav Oršića, dokazanog strijelca u velikim utakmicama koji će danas biti velika opasnost za Milan koji polako ulazi u formu", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo