EVERTON SE POJAČAVA UOČI HAJDUKA: / Senzacija na pomolu, Koeman pripremio ponudu za Vatrenog

Image
Foto: AFP

Kroz cijelo se ljeto provlači priča o mogućem transferu hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikole Kalinića iz Fiorentine u Milan.

10.8.2017.
18:15
AFP
VOYO logo

Kako je na svojoj internetskoj stranici u četvrtak objavio poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio, u igru za Kalinića se uključio, točnije vratio engleski Everton. Klub iz Liverpoola je i ranije pokazivao zanimanje za 29-godišnjeg napadača, a sada je taj interes oživljen.

Drugi pokušaj u Premier ligi?

Everton je ovo ljeto ostao bez Romelua Lukakua kojeg je za 85 milijuna eura prodao Manchester Unitedu. Iako su istovremeno došli Wayne Rooney i Sandro Ramirez, trener Ronald Koeman ih je navodno skloniji koristiti na krilnim pozicijama ili kao povučene napadače, a za samu špicu još uvijek traži pojačanje. Tako je ponovno došao do Kalinića za kojeg je pripremio ponudu od 25 milijuna eura i nada se da će njome slomiti čelnike Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton će u završnoj kvalifikacijskoj rundi Europske lige biti suparnik splitskom Hajduku, klubu u kojem je Kalinić započeo karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je već igrao u Premier ligi, od 2009. do 2011. je bio član Blackburna, ali to razdoblje ne pamti po dobrom. Puno je uspješniji bio u ukrajinskom Dnjipru iz kojeg je 2015. došao u Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo