ESPN STAO U LOVRENOVU OBRANU: / 'Njegova izjava o Ramosu je na mjestu, a napokon je kupio i srca navijača'

Image
Foto: AFP

Vatreni smatra sebe jednim od pet najboljih braniča na svijetu ove godine i tvrdi da radi manje pogrešaka od španjolskog kapetana Sergija Ramosa proglašenog najboljim braničem u 2018. godini.

5.11.2018.
23:53
AFP
VOYO logo

Liverpoolova ekspedicija predvođena trenerom Jurgenom Kloppom stigla je u ponedjeljak u Beograd gdje će u utorak odmjeriti snage s Crvenom zvezdom u četvrtom kolu Lige prvaka. Prije dva tjedna Redsi su na Anfieldu slavili s 4-0 te su sada također favoriti.

Image
LOVREN MORAO OBJASNIO VRUĆU IZJAVU O SERGIJU RAMOSU: /

Srebrni Vatreni gostovao u talk-showu; 'Nisam rekao ništa pogrešno'

Image
LOVREN MORAO OBJASNIO VRUĆU IZJAVU O SERGIJU RAMOSU: /

Srebrni Vatreni gostovao u talk-showu; 'Nisam rekao ništa pogrešno'

Na dan puta za dobru atmosferu posebno se pobrinuo Dejan Lovren. Prvo je na ukrcaju u zrakoplov malo bocnuo suigrača Mohameda Salaha, da bi po dolasku u glavni grad Srbije zbog velikih mjera osiguranja i pratnje koju su igrači dobili rekao da se osjećao kao Vladimir Putin. Te su njegove riječi odjeknule u susjednoj državi i prenijeli su je svi tamošnji portali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška navijača

Uoči okršaja sa Zvezdom poveći prostor dobio je na ESPN. U tekstu pod naslovom 'Lovren nije uvijek bio popularan u Liverpoolu, ali polako osvaja srca navijača' osvrnuli su se i na njegovu izjavu da je jedan od najboljih stopera na svijetu i da je bolji od Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U stvarnosti je bilo logike u njegovoj argumentaciji. Ramos je 24 puta isključen u dresu Real Madrida. Moglo bi se i reći da je 24 puta ostavio momčad na cjedilu zbog svoje nediscipline. To je užasna brojka, bez obzira koliko je dobar igrač. Stoga je lako vidjeti zašto su braniči kojima je puno teže nego onima u Madridu uvrijeđeni zbog pohvala koje Ramos dobiva. Nakon svega, ostati na travnjaku i ne dobiti crveni posebno je bitno za vrhunske braniče", navode.

Što se tiče promjene navijačkog stava on se očituje u tome što oni sad ne drhte svaki put kada vide da je u početnih 11, nego upravo suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborio povjerenje

"Zaslužio je mjesto u momčadi prošle sezone te je izborio povjerenje trenera i većine navijača odličnim predstavama i konzistentnošću. Možda nije bolji od Ramosa, ali je odlično ako on vjeruje da jeste. Štoviše, njegova izjava djeluje osvježavajućom i dobro je što ga nije strah to izgovoriti u doba kad nogometaši rijetko govore nešto osim uobičajenih fraza koje malo tog govore kakve su osobe", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utjecaj Nizozemca

"Bit će onih koji će misliti da je njegova izjava glupa, ali stvarno nije neobična ako se sudi prema posljednjih 12 mjeseci. Od neslavnog nastupa na Wembleyu s Tottenhamom, Lovren igra u vrhunskoj formi, posebno nakon dolaska Van Dijka u siječnju. Svi su Liverpoolovi braniči podigli razinu od dolaska Nizozemca, ali Lovren je bio odličan i u Rusiji pa se ne može samo Nizozemcu pripisati njegova forma. Unatoč svemu tome nije osvojio sve kritičare i nikada neće. Ponekad navijači stoje iza ukorijenjenog mišljenja i neće ga promijeniti, ali Lovrren je u najvećem dijelu prošle sezone zaslužio njihovo povjerenje. Njegovo ime na popisu početnog stastava više ne izaziva strah, ali jednako tako kad ga nema malo su zabrinuti zbog njegove odsutnosti. Indiferentnost je u nejgovom slučaju značajan napredak s obzirom na to kakav je stav prema njemu bio", zaključuju.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo