Premier liga / Eriksen u sudačkoj nadoknadi spasio Tottenham od blamaže, Wolverhampton do treće uzastopne pobjede

Image
Foto: AP images

Koliko su dobri Wanderersi pokazuju i ovosezonski rezultati protiv velikih klubova

15.12.2018.
18:50
AP images
VOYO logo

Nakon što su u prošlom kolu doživjeli prvi poraz u Premier ligi, izgubivši u gostima od Chelseaja sa 0-2, nogometaši Manchester Cityja ponovno pobjeđuju, a u subotu su u 17. kolu svladali Everton sa 3-1.

Briljirao je Brazilac Gabriel Jesus, koji je zabio dva gola (22, 50), a jednog je dodao Sterling (69). No, mogla je utakmica krenuti i drugim tijekom da je napadač Evertona Richarlison u 15. minuti zabio iz stopostotne šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je jedva dobio Burnley sa 1-0, a strijelac je bio Christian Eriksen u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Portugalski trener Nuno Espírito Santo, koji je odradio dobar posao u Valenciji, sada radi isto u Wolverhamptonu, koji je svladao Bournemouth sa 2-0, upisavši treću uzastopnu pobjedu. Za Wolverhampton su zabili Jimenez (12) i Ivan Cavaleiro (90+4).

Koliko su dobri Wanderersi pokazuju i ovosezonski rezultati protiv velikih klubova. Protiv Manchester Cityja, Manchester Uniteda i Arsenala su odigrali 1-1, a dobili su Chelsea 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle u gostima kod Huddersfielda pobijedio 1:0 pogotkom Rondona, Crystal Palace svladao je Leicestera jednakim rezultatom, a Watford je u golijadi slavio 3:2 protiv Cardiffa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo