ENGLEZI TVRDE DA SE NE MORAJU BOJATI HRVATSKE: / 'Plašljiva predstava protiv Danske, očekivali smo više. Samo ih treba napasti'

Gordi Albion gori od euforije

2.7.2018.
10:33
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvati za sebe često ne vole priznati kako olako upadaju u euforiju, ali Englezi, koji već godinama najavljuju da je sljedeće Svjetsko prvenstvo njihovo itekako često znaju pretjerati s euforijom. Kako ni ovo prvenstvo ne bi bilo iznimka, Mirror je objavio tekst pod naslovom "Plašljiva predstava Hrvatske protiv Danske pokazala je da se Engleska nema čega bojati".

Izgledaju pobjedivo

"Očekivali smo više od Hrvatske, a Danci su odigrali iznad svojih očekivanja. Vjerujemo kako je svaki navijač Tri lava koji je gledao utakmicu u jednom trenutku pomislio: "Izgledaju pobjedivo".", navode Englezi.

"Danci su nam pokazali da je Hrvatska spremna za poraz, samo ih treba napasti. Da budemo iskreni, to je jedini način. Parkiranje busa u vrućem Nižnjem Novgorodu bilo bi jednako mahanju bijelom zastavom protiv ekipe s toliko nadarenih igrača.", zaključili su u tekstu.

Uranili s Hrvatskom

Podsjetimo, Engleska tek mora savladati dvije prepreke da bi uopće mogla razmišljati o susretu s Hrvatskom, a sutra ih čeka prva u dvoboju protiv Kolumbije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali