ENGLEZI TVRDE DA SE NE MORAJU BOJATI HRVATSKE: / 'Plašljiva predstava protiv Danske, očekivali smo više. Samo ih treba napasti'

Image
Foto: Screenshot

Gordi Albion gori od euforije

2.7.2018.
10:33
Screenshot
VOYO logo

Hrvati za sebe često ne vole priznati kako olako upadaju u euforiju, ali Englezi, koji već godinama najavljuju da je sljedeće Svjetsko prvenstvo njihovo itekako često znaju pretjerati s euforijom. Kako ni ovo prvenstvo ne bi bilo iznimka, Mirror je objavio tekst pod naslovom "Plašljiva predstava Hrvatske protiv Danske pokazala je da se Engleska nema čega bojati".

Izgledaju pobjedivo

"Očekivali smo više od Hrvatske, a Danci su odigrali iznad svojih očekivanja. Vjerujemo kako je svaki navijač Tri lava koji je gledao utakmicu u jednom trenutku pomislio: "Izgledaju pobjedivo".", navode Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danci su nam pokazali da je Hrvatska spremna za poraz, samo ih treba napasti. Da budemo iskreni, to je jedini način. Parkiranje busa u vrućem Nižnjem Novgorodu bilo bi jednako mahanju bijelom zastavom protiv ekipe s toliko nadarenih igrača.", zaključili su u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uranili s Hrvatskom

Podsjetimo, Engleska tek mora savladati dvije prepreke da bi uopće mogla razmišljati o susretu s Hrvatskom, a sutra ih čeka prva u dvoboju protiv Kolumbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo