'SRAMOTILI SU SE IZ UTAKMICE U UTAKMICU...' / Engleski mediji razapeli Dinamo

Image

Dinamo je porazom od Juventusa službeno postao najgori kub u povijesti Lige prvaka.

8.12.2016.
11:03
VOYO logo

Grupnu fazu natjecanja završili su bez osvojenog boda, a jedinstveni su po tome što im to drugi put da su ostvarili ovakav neuspjeh.

STATISTIKA JE NEUMOLJIVA: Dinamo je najgori klub u Ligi prvaka, a po jednom negativnom rekordu je jedinstven u Europi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski mediji nisu se puno pozabavili tom činjenicom međutim poznati engleski tabloid The Sun u tekstu naslova 'Dinamo je i službeno najgora momčad Lige prvaka ikad' pišu kako je Levski Sofija nakon deset godina skinula tu stigmu sa sebe.

"Bugari su u katastrofalnoj sezoni 2006-2007 zabili jedan gol", napominju Englezi te se okreću Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su pobijedili Dinamo Tbilisi i Salzburg kako bi izborili Ligu prvaka, Zagrepčani su se sramotili iz utakmice u utakmicu te im je poraz od 1:0 najbolji rezultat. Lyon ih je tukao 3:0 u prvoj utakmici, potom im je Juventus zabio četiri gola. Uslijedio je minimalan poraz od Seville u Zagrebu, da bi u uzvratu primili četiri gola. U Lyonu su izgubili 1:0, a sinoć im je Juventus dao dva gola. Dinamo je završio natjecanje s gol razlikom 15:0 te su vjerojatno razbjesnili nekolicinu navijača", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sreću, rezultati u nacionalnim natjecanjima su im bolji, ali im je ugrožen nevjerojatan niz od 11 naslova prvaka zaredom. Posljednji put nisu bili prvaci 2005. kada je Hajduk osvojio naslov. Poslije 18 prvenstvenih utakmica, Dinamo, koji ima 18 naslova prvaka, zaostaje šest bodova iza Rijeke", kraj je teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo