Nevjerojatno! Ronaldu će ponuditi bogatstvo da ne potpiše ugovor?!

Španjolski dnevni list El Pais, već tradicionalno pouzdaniji izvor od Marce ili AS-a, tvrdi da engleski nogometni klub Manchester United Cristianu Ronaldu sprema ponudu koju neće moći odbiti.

26.6.2013.
14:09
VOYO logo

Španjolski viceprvak Real Madrid i dalje pokušava pronaći način kako zadržati svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda u klubu i naredne sezone.

Cijelu situaciju pokušat će iskoristiti njegov bivši klub Manchester United, koji će se, prema pisanju El Paisa, u narednih nekoliko dana sastati s Portugalcem, te mu ponuditi 50 milijuna eura da ne potpiše produljenje ugovora s Realom do siječnja 2015. godine, pa mu pristupiti bez odštete na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je ranije ovog mjeseca burno reagirao na informaciju da je spreman produljiti suradnju s Real Madridom, što je samo dodatno podiglo pitanje o njegovim namjerama za iduću sezonu.

Englezi tvrde da je Portugalac voljan vratiti se u Manchester, ali da se premišlja jer je 'njegov' trener Sir Alex Ferguson otišao u mirovinu, a na menadžersko mjesto zasjeo David Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo