EINTRACHTOV JUNAK OKRENUT USPJEHU S REPREZENTACIJOM: / Ante Rebić nakon sjajne sezone sad želi i uspjeh u dresu Hrvatske

Image
Foto: PIXSELL

Ante Rebić je u potpunosti obilježio kraj nogometne sezone u Njemačkoj

29.5.2018.
14:16
PIXSELL
VOYO logo

Dvama pogocima koje je pospremio u mrežu Bayerna u 3-1 pobjedi Eintrachta u finalu Njemačkog kupa, Ante Rebić potvrdio je kvalitetu i još se jednom 'ponudio' izborniku Zlatku Daliću kao rješenje za poziciju na kojoj inače dominira Ivan Perišić.

Dalić njegove kvalitete zna, uostalom nakon pripremne utakmice protiv Meksika izrazio je divljenje viđenim poručivši da je da u borbi za mjesto lijevog krila u dresu reprezentacije ima dva kvalitetna rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo ljeto

Kako bilo pred Rebićem je zanimljivo ljeto. Iako je napomenuo da uživa u Eintrachtu jasno je da uživa i povjerenje trenera Nike Kovača koji je taj klub i odveo do prvog trofeja u 30 godina, a potom preselio na klupu Bayerna. Piše se već neko vrijeme da bi i Rebić mogao pratiti taj put, no kakav će biti kraj prijelaznog roka tek treba vidjeti.

Potvrdio je to sam Rebić u razgovoru za web-stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se sve zbroji, mogu biti samo zadovoljan jer smo nakon 30 godina donijeli trofej u Frankfurt i naravno da mi je drago što sam ugradio dva gola u finalnu pobjedu nad Bayernom. Osim toga, potpisao sam novi ugovor prije Božića, na još tri sezone i zasad sam u Eintrachtu, a sve ostalo vidjet ćemo na kraju prijelaznog roka. S Nikom Kovačem nije bilo teško raditi, on je dobar trener i dobar čovjek. Još sam u siječnju naglasio da je on kalibar za Bayern, to se sada ostvarilo i uvjeren sam da će tamo napraviti dobar posao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je proći skupinu

Toliko o klubu i sebi u klupskom dresu. Pred Hrvatskom je Svjetsko prvenstvo, a Rebić jedna od uzdanica izbornika.

"Naporno radimo, a uvjeti su nam odlični. Smještaj je fenomenalan i sve se odvija u najboljem redu. Atmosfera u reprezentaciji je dobra, među nama vlada zajedništvo jer svi imamo isti cilj", poruka je Rebića sa priprema reprezentacije u Rovinju gdje se izabrana vrsta priprema za skorašnji Mundijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam neke osobne ciljeve, nego nam je cilj proći skupinu pa ići korak po korak. Vidjet ćemo koliko daleko možemo dogurati. Nikada se nisam nametao preko medija pa neću ni sada. Uvijek dajem 100 posto od sebe, a izbornik će na kraju izabrati ono što je najbolje za Hrvatsku", poručio je Rebić koji je u najavi otvarajuće utakmice protiv Nigerije tek poručio da se ne bi 'previše zamarao Nigerijom, mi smo kvalitetnija momčad s boljim pojedincima i sada je na izborniku to uklopiti u jednu cjelinu'.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo